Ting jeg elsker fredag!

Hei fine deg og god fredag!⭐️

Da var det helg og i dag deler jeg som vanlig noen av mine favoritt produkter denne uken. Etter deres oppfordring deler jeg også “vanlige produkter” innimellom (dvs ikke mat relaterte produkter) og i dag skriver jeg litt om hvilke klesplagg jeg foretrekker nå som temperaturen synker.

IMG_4307

Pierre Robert Ulltøy i samarbeid med Jenny Skavlan: 

Høsten har virkelig slått inn for fullt og nå er det på tide å bytte ut lette sommerklær med herlig strikk og varmere tøy. For meg betyr det lag på lag med ull – da holder jeg meg varm og god selv om gradestokken synker. For meg er det viktig at ullklærne jeg bruker er av god kvalitet og at de kan brukes i hverdagen. Her mener jeg fint tøy som enkelt kan matches med skjørt, fine bukser og jeans – ikke det typiske ullundertøyet.

F9592618-A40C-43BB-AADD-0E0F7352A478.JPG

For en liten stund tilbake lanserte Pierre Robert et samarbeid med Jenny Skavlan og jeg synes at den kolleksjonen er helt super! For vel 2 år tilbake kjøpte jeg flere plagg fra Hanneli sin ullkolleksjon og dette er i samme kategori. Pent ulltøy som passer like fint under boblejakka som til et finere jeansskjørt. Personlig så elsker jeg striper, så når jeg så årets kolleksjon var det bare å handle inn.

81B42E3B-BCC3-4535-817F-638B130F370C.JPG

“Kolleksjonen består av mer bærekraftige baseplagg laget av god kvalitet, som kan leve sesong etter sesong. Hele kolleksjonen, med unntak av camisole og sokker er svanesertifisert.”  (pierrerobert.no) 

Processed with VSCO with a5 preset

Ellers kan jeg også anbefale Pierre Robert sine ullstrømpebukser. De kommer i både tynn (finere merinoull) og en tykkere versjon. Da kan du kle deg i favorittkjolen gjennom hele høsten / vinteren. Tips! Alle disse produktene selges nå til -40% på Coop Obs.

B5B750B9-EBE0-4E78-A996-D3E3B069FD1D.JPG

Økologisk linsepasta fra Rema 1000: 

Her i huset elsker vi pasta, dvs pasta som ikke er laget av hvitt mel. Eller – vi elsker det og, men i hverdagen passer det gjerne bedre med en sunnere og mer tarmvennlig variant. Det som er helt supert er at Rema 1000 har en egen økologisk produktserie som fokuserer på blant annet smaksrike og glutenfrie produkter. Et av dem er økologisk linsepasta som er en stor favoritt her i heimen.

Processed with VSCO with a5 preset

Ingrediensene er økologisk mel av røde linsefrø og passer derfor perfekt hvis du av en eller annen grunn ikke spiser gluten. De smaker også mye bedre enn vanlig glutenfri pasta + næringsinnholdet er MYE bedre! Det som er ekstra kult (i følge Ulrik) er at denne pastaen er rød før du koker den. Den mister litt av fargen underveis, men er likevel ekstra stas for barna å spise.

Processed with VSCO with a5 preset

Her skal du få en lettvint oppskrift som passer en dag du ikke vil spise kjøtt til middag :

Du trenger: 

Linsepasta (mål opp etter hvor mange som skal spise) 

4 egg 

1 sjalottløk 

Olivenolje 

Hakket spinat om ønskelig 

1 boks hakkede tomater 

Salt & pepper 

1ts gyllen gurkemeieblend / 1ts gurkemeie 

Slik gjør du: 

Kok opp linsepasta og egg. Varm litt olivenolje i en stekepanne og tilsett finhakket sjalottløk. Ha over hakket spinat og surr det i et par minutter. Ha så over hakkede tomater, salt, gurkemeieblend og pepper og la det småputre i 10 minutter. Skrell egg og skjær dem i store biter og bland inn i tomatsausen. Ha over pasta og gjerne litt revet ost på toppen. Vi digger dette med litt Creme Fraiche! 

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en fantastisk fin fredag og helg!⭐️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.