Belgiske lavkarbo vafler

Hei min venn og god mandag💛

I dag deler jeg en utrolig lettvint og god oppskrift – nemlig belgiske lavkarbo vafler. Du trenger ikke å lage dem belgiske (jeg har lånt et belgisk vaffeljern av svigermor), du kan gjerne lage dem i et vanlig vaffeljern eller steke dem i panna. Vaflene er dessuten fri fra sukker og gluten. Smaker de som belgiske vafler du kjøper i en foodtruck? Ikke helt – men de er et fantastisk fint sukkerfritt alternativ.

FB3D959B-B708-4D51-A73F-6EFF010E3508.JPG

Processed with VSCO with a5 preset

Og ja – jeg vet jeg har sagt det før, men Lasse liker ikke vafler. Det er etter min mening et stort mysterium og jeg vet faktisk ikke om noen andre som ikke liker vafler. Så når jeg var ferdig med bildene i dag og den ene vaffelen lå der dekket med deilig kokosyoghurt og lønnesirup var det ingen som forsynte seg. Selv var jeg utrolig mett etter middag + smaksprøver så nå krysser jeg fingrene for at vaffelen har holdt seg fin i kjøleskapet.

Processed with VSCO with a5 preset

Tok forresten bildene med Lasse sin nye iPhone 11. Så nå står den på min liste over ting jeg skal skaffe meg de nærmeste dagene. Bare en liten ting – den er visst utsolgt over alt så nå får jeg smøre meg med tålmodighet og glede meg til alle de gode bildene jeg skal ta.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger: 

3 store egg 

1ss sukrin + 

1ss smeltet smør 

65g mandelmel 

1ss fiberhusk 

1ts bakepulver 

1,5dl melk 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du: 

Pisk sammen egg, sukrin + og smør. Tilsett melk og rør videre. Bland sammen det tørre før du har det med resten av røra. Stekes med en gang. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en nydelig mandagskveld!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.