Ting jeg elsker fredag!

Hei fine deg og god fredag!💛

Håper du har en flott start på helgen din! Her har dagen gått i ett og selv om jeg elsker det jeg holder på med skal det bli godt å ta seg en velfortjent fredagskveld i sofaen. Jeg tenker fyr i peisen, sjokolade og rødvin. En perfekt kombinasjon på regntunge høstdager. I dag deler jeg mine favoritter denne uken! Håper du kan finne litt inspirasjon og gode tips!💛

IMG_4716.JPG

Melkeskummer fra IKEA: 

Denne melkeskummeren har jeg skrevet om før, men den er og blir en stor favoritt her hjemme. Digger du gullmelk like mye som meg vet du at det å skumme latten før du drikker den er supergodt! Særlig hvis du bruker oatly sin ikaffe havremelk – den er søt, fyldig og perfekt til å skumme. Jeg bruker ofte min mer avanserte melkeskummer fra Severin, men denne lille vispen er perfekt hvis jeg skal lage gullmelk til både meg og Lasse.

F5106005-F092-400D-B3E0-3BF84483FA17 2.JPG

Jeg varmer først opp 1ts gyllen gurkemeieblend med ønsket mengde havremelk i en liten gryte. Når latten begynner å bli varm visper jeg alt godt sammen med melkeskummeren. Og vips så har du en steamet kafé variant på ditt eget kjøkken. Gyllen gurkemeieblend finner du her.

Processed with VSCO with a5 preset

Bor du i nærheten av Ikea kan du kjøpe der – melkeskummeren finner du i kjøkkenavdelingen. Jeg var nettopp ute på Ikea Forus og sikret meg 2 selv. Ønsker du å handle på nett kan du finne den her. Ps. Den koster 15 kroner.

Processed with VSCO with a5 preset

Speilegg med asparges og røkelaks: 

Ok – opp med hånda hvis du også synes det er litt rart å tisse etter en god runde med asparges? Selv elsker jeg å finne ut hvorfor slike ting skjer og jeg kan dele med deg at grunnen til urinen din lukter rart etter asparges inntak er fordi asparges inneholder aspargessyre, en svovelholdig organisk syreforbindelse. Når aspargessyre brytes ned, utskilles svovelholdige forbindelser som får urinen til å lukte. Men når det er sagt: Asparges er en supermat du virkelig kan fråtse i! Så blås i lukten og tenk heller på alle fordelene den gir.

E6300D00-E0DA-4ED7-B367-6A4D5604D017.JPG

Her er noen av fordelene: 

  • Stappfulle av vitamin B & C (supert for gravide)!
  • Inneholder viktige mineraler og antioksidanter
  • Senker blodtrykket
  • Bra for hjertet

Processed with VSCO with a5 preset

Asparges surret i bacon smaker helt fantastisk! 

Jeg elsker kjappe lunsjer / middager som tar kort tid å lage, men fremdeles er sunne og fulle av næring. I det siste har jeg blitt hekta på speilegg, stekt asparges og røkelaks. I tillegg til gode næringsstoffer kan du være sikker på at det smaker helt fortreffelig. Jeg vasker aspargesen og hiver den rett i stekepanna med en god klatt smør.

477837CF-B74D-47E7-A029-10EFB4F47EF4.JPG

Ønsker deg en fantastisk fin helg!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.