Severin melkeskummer

Hei fine deg og god mandag!💛

Her har uken fått en brå start – vi snakker mandag og høstferie slutt på en og samme gang. Du skulle sett en stk trøtt Maria etter 6 timer i Kongeparken i går kveld da hun fant ut at matpakker gjør seg best i matboksen kvelden før jobb… Heldigvis hadde vi både brød, pålegg og chiafrø, tre ingredienser som kan gjøre enhver matpakke utrolig digg. Og i dag morges? Da var jeg inderlig glad for at jeg orket å løfte rumpa mi ut av sofaen sent i går😉.

Processed with VSCO with a5 preset

Skummet med usøtet mandelmelk & havremelk 

Hvis du følger meg på instagram har du kanskje fått med deg min o´store kjærlighet om dagen – nemlig en suveren melkeskummer som lager det perfekte skummet i enhver kaffe eller gurkemeiekopp. Melkeskummeren jeg snakker om er fra merket Severin, koster ca 600 kroner og er rett og slett fantastisk. Selve kanna er stor og den kan vaskes i oppvaskmaskinen. Det er nok det største minuset når jeg tenker på Nespresso skummeren min – den kan ikke vaskes i oppvaskmaskinen, noe som gjør den vanskelig å holde ren.

74313708-9EF4-4BE0-8940-93D290B9501A.JPG

Gullmelk til de minste – skummet av ikaffe havremelk fra Oatly. 

Flere av dere har spurt hvor dere kan kjøpe melkeskummeren fra Severin (jeg fant min på cdon.com. Der er den midlertidig utsolgt, men jeg kan tipse om samme pris på denne siden her. I tillegg til å lage verdens beste gurkemeielatte kan den også lage kakao! Perfekt hvis du vil lage en sukkerfri variant med for eksempel mandelmelk, rått kakaopulver og fibersirup gold! Gyllen gurkemeieblend finner du her.

FED4429C-39D8-4DA2-9ED9-1925CDB4AE18.JPG

Deilig skum laget på helmelk i kaffen. 

Etter mine delinger på instagram var det flere av dere som ikke fikk det samme resultatet som jeg fikk. Så i dette innlegget vil jeg bare informere litt mer om hvordan den fungerer:

  • Den kommer med to skummere – en taggete og en helt matt. Den taggete bruker du kun når du skal steame melken og få ordentlig tjukt skum.
  • Du må fylle over selve streken (den nederste eller øverste). Fyller du under eller midt på streken skrur melkeskummeren seg av med en gang.
  • Bruk melk som har høyt fettinnhold eller som er beregnet for steaming. Helmelk eller Oatly sin ikaffe havremelk er to gode alternativ.
  • Jeg får også et godt alternativ når jeg blandet usøtet mandelmelk med litt havremelk.
  • Du kan også tilsette søtning som fibersirup gold/ honning eller lønnesirup.
  • Jeg fyller opp med melk, tilsetter gurkemeie og søtning og trykker på.

E0161428-C497-405E-A5B7-2F3606D0105E.JPG

Håper dette kan være til hjelp! Ønsker deg en fortsatt flott kveld!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.