Melkefrie speltmuffins

reklame ||i samarbeid med  kolonihagen 

Hei fine deg og god tirsdag!💛 

Her har vi akkurat lagt ned et par timer med seriøst regnskapsarbeid – å drive for seg selv er virkelig gøy, men det innebærer også mye arbeid og utfordringer. Jeg vet at ingenting kommer gratis så jeg prøver å ha en positiv innstilling uansett hva det er vi holder på med. Og Lasse? Han er gull verdt når det kommer til regnskapsføring👌🏻.

1B9DB26E-00F8-4BB4-8F82-7E529432D5B3.jpeg

Ellers vil jeg dele en fantastisk god og saftig oppskrift i dag! I samarbeid med kolonihagen har jeg fått teste ut en kanonbra nyhet – kogurt. Et melkefritt yogurt alternativ som virkelig smaker godt. Kogurt kommer i 3 varianter – naturell, vanilje og pasjonsfrukt. Perfekt for deg som vil variere mellom plantebasert og vanlig eller for deg som velger/ trenger melkefrie produkter.

FEE23B56-443C-41B4-9DFB-F0DFAA63EF1F.jpeg

I dag får du en aldri så liten muffinsoppskrift som du virkelig kan kose deg med🧁 Her frøs vi halvparten slik at vi har til en senere anledning. Personlig elsker jeg å ha diverse treats klare i frysen hvis jeg plutselig skulle kjenne på søtsuget (eller få besøk)😉.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger:

3 egg

1dl sukrin +

1 beger kogurt vanilje

1dl havremelk

400g speltmel

2ts bakepulver

2ts kanel

2ts valmuefrø (kan sløyfes)

1/2 melkefri sjokolade (jeg bruker en fra «so free») Du kan også bruke diverse melkefrie som du finner i helsekost (Feks Berit Nordstrand sine)

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader.

Pisk egg og sukrin + til det blir luftig. Tilsett kogurt og havremelk. Bland alt det tørre og miks inn i røra. Finhakk sjokoladen og vend inn i røra.

Fordel røra i 12 muffinsformer og stek dem i 20 minutter. Avkjøles.

Ha en flott kveld videre💛

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.