Hei fine deg og god mandag!❤️

November måned er her og nå kan nedtellingen til desember bare starte. Jeg elsker juletiden og akkurat nå gledes det til julefilmer, julepynt og adventstid. Men før vi starter på årets siste måned står november for tur. November markerer slutten på høsten så har du ikke funnet frem tykke gensere, pledd og levende lys er det virkelig på tide!

IMG_5404

I dag deler jeg 7 ting jeg gleder meg til denne månenden.

IMG_5405

Berlintur❤️

Allerede neste uke drar jeg en langhelg til Berlin. Det er i regi av jobben (skolen) og jeg gleder meg utrolig mye til voksentid, sightseeing, shopping og forhåpentligvis litt førjulsstemning i storbyen. Jeg har aldri reist fra barna mine mer enn en natt så jeg kjenner faktisk at jeg både gleder meg og gruer meg litt. Jeg vet at jeg kommer til å storkose meg på tur og jeg tror faktisk at denne mammaen trenger noen dager for seg selv.

The Crown❤️

Ok – confession time. Jeg er en sucker for kongelige, spesielt den britiske kongefamilien. Så du kan trygt si at jeg er en stor fan av tv serien The Crown på Netflix. Denne måneden kommer sesong 3 på tv skjermen og jeg er så spent! Har du ikke sett de første to sesongene kan du kose deg med seriemaraton de neste ukene!

IMG_5406

Lage pakkekalender❤️

Noe av det beste jeg vet med jul er å lage kalender til barna mine. Grunnen til at jeg gjør litt ekstra utav det er fordi:

  • Jeg elsker å finne fantastiske gavepapir å dekorere kalenderen med
  • Jeg bruker selve kalenderen som pynt i trappen
  • Jeg elsker å finne gaver og aktiviteter barna har glede av
  • Jeg digger å pakke den inn mens jeg ser film og drikker rødvin en lørdagskveld

80% av tiden truer jeg med å ikke lage den fordi Ulrik er frekk og ikke hører etter. Men siden jeg elsker å styre med den vet jeg at jeg ikke kan gjennomføre det. #momlife. Uansett – pakkekalenderen skal være klar til 1 desember så dette er en skikkelig morsom november aktivitet.

downloadImage 2

Førjulsfilmer❤️

Som den julegeiten jeg er har jeg gitt meg selv lov til å smugstarte på julefilmene i november. Men det er ikke hvilke som helst filmer – her er det nøye utvalgte filmer som er innafor å se i november. Hjemme alene er for eksempel en desember film! Som regel starter jeg forsiktig med julefilmene i slutten av november mens jeg pakker inn kalenderen. Her er en oversikt over mine julefilmer i november.

IMG_5412

Alle filmene ovenfor ligger på Netflix. 
IMG_5416.jpg
En av mine yndlingsfilmer gjennom tidene. Denne er på Itunes.

Julekort❤️

Som de fleste andre familier lager også vi julekort som vi sender ut hver desember. Forskjellen fra de aller fleste er at vi lager “Ugly Christmas cards” – dvs julekort som er morsomme og helst med rare julekostymer. Vi bytter på ansvaret annethvert år, og denne julen er det Lasse som står for regien. Dette er en av de beste greiene med å ha barn – de poserer og tar på seg kostymer og tror at dette er normalen. I love it!

IMG_1385

Juleblend❤️

Snart lanserer jeg en limited edition juleblend som skal gi glede og varme hele desember. Jeg kan nevne krydre som nellik, muskat og kanel – skikkelig julete med andre ord. Målet mitt er at du skal få en ordentlig varm og god julestemning når du åpner og bruker juleblenden. Jeg har allerede drukket både en og to kopper og nå gleder jeg meg til å dele den med deg!

Førjulsbakst❤️

Hva er vel november uten prøvesmaking av julebrus og pepperkaker? Her har både julekaker og nissebrus stått i butikkhyllene i flere uker og jeg må ærlig innrømme at jeg er en av de som sipper på julebrus i slutten av oktober. Men julebakst på eget kjøkken? Det får vente til midten av november. Jeg elsker å teste ut nye oppskrifter og i år skal jeg prøve meg på ulike småkaker som skal være et sunnere alternativ i juletida.

Hva gleder du deg til i november?❤️

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.