Ukens kjappe!

Hei på deg og god mandag!💛

Håper mandagen din har startet bra og at du gleder deg til en ny uke! Jeg reiser til Berlin senere i uken og jeg kjenner at en liten weekend getaway skal bli utrolig gøy! I dag titter jeg innom med en superrask middagsoppskrift som passer kjempe fint for hele familien!

Processed with VSCO with a5 preset

Her i huset tyr vi ofte til raske middager og da er det viktig at maten vi spiser både metter, gir næring og smaker godt! Jeg har blitt velsignet med to barn som elsker fisk og akkurat det tar jeg ikke for gitt. Gleden er stor når laks står på menyen og akkurat i dag passet det fint med en “everything in the oven kind of dinner”. For oss funker også det aller meste sammen med en stor dasj creme fraiche, nam!

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger: 

500g laks / ørret 

4 gulrøtter 

8 små poteter (som stekes fort) 

1 brokkoli 

Creme Fraiche 

Olivenolje 

Salt & pepper 

Eventuelt litt revet ost på toppen av grønnsakene

Slik gjør du: 

Sett ovnen på 200 grader og finn frem en gryte med vann. Sett vannet på kok og del potetene i to. Vask og del opp gulrøttene og riv av noen brokkolibuketter. La alt få et lite oppkok før du legger det på en bakeplate / ildfast form. Hiv over laksen og dryss over olivenolje, salt og pepper. La det hele steke i ca 15 minutter. Serveres med rømme / creme fraiche. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ha en nydelig kveld!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.