Ting jeg elsker fredag!

Hei fine deg og god fredag!❤️

Håper fredagen din har startet fint! Tenk om bare to dager er det første desember! I dag skal siste rest av julepynten opp og jeg tenker at vi setter på en koselig julefilm og nyter fredagskvelden til det fulle. Har du barn anbefaler jeg å se den nye versjonen av Snekker Andersen og Julenissen. Den filmen er så innmari fin og gir en skikkelig god  julestemning. Vi har kjøpt den via iTunes (der kan man også leie den). Ellers håper jeg å inspirere deg med herlige produkter som jeg synes er ekstra kjekke denne uken!

IMG_6070.JPG

Kongerøkelse fra Apoteket: 

Noe av det beste som finnes med desember er å tenne lys i hele stua. Levende lys gir en utrolig fin og rolig stemning og hva er vel bedre enn å lyse opp huset nå som mørketiden er her? Vi elsker å bruke røkelse som gir en fantastisk god juleduft i hele huset. Denne kongerøkelsen kom jeg over for flere år siden og den har vært et fast innslag i desember siden den tid.

D78B9025-312F-4EAE-8090-A9C2B985F8C0.JPG

Kongerøkelse lages på svanelaboratoriet etter gamle oppskrifter og gir en nydelig aroma. Den inneholder ingredienser av beste kvalitet. Vi snakker krydder og ingredienser fra alle verdenshjørner, blant annet midtøsten, Indonesia og Sør-Amerika. Vi bruker en telys holder som er beregnet for nettopp røkelse – slike finnes også der du kjøper kongerøkelse. Jeg finner den blant annet på Apotek1!

Processed with VSCO with a5 preset

Cottage cheese: 

Ah – en stor skål med cottage cheese, frosne bær og sukrin sirup er virkelig mitt “smågodt” om dagen. For en glede å sette seg ned i sofaen etter en lang dag og bare nyte en stor skål med egne favoritter! Cottage cheese er en av mine soleklare favoritter i kjøleskapet og det kan brukes til så mangt! Det er også sunt, mettende og utrolig godt spør du meg! Her er noen kjekke fordeler med cottage cheese:

 • Cottage cheese består av mye proteiner som er svært gunstig for metthetsfølelsen. 
 • Med tanke på det høye proteininnholdet er cottage cheese fantastisk med tanke på trening! 
 • Cottage cheese inneholder svært lite karbohydrater og kan være gunstig for deg som vil redusere inntaket av raske karbohydrater. 

Processed with VSCO with a5 preset

Kjekke måter du kan bruke cottage cheese på: 

 • Bland det inn i salaten! 
 • Bland cottage cheese med pisket kremfløte og nyt en sunnere juleriskrem. 
 • Bland det inn I smoothiebowlen og nyt til frokost/lunsj/kvelds. 
 • Lag kjøleskapsgrøt, bland inn cottage cheese og ta det med på jobb. 
 • Lag deg en varm toast og bruk cottage cheese som base i toasten. 
 • Miks det inn i pannekakerøren og lag gode proteinpannekaker. 
 • Ha den i rundstykkedeigen for ekstra næring og proteiner. 
 • Bland det med gresk yoghurt og ha over mandler, nøtter, bær og sukrin sirup / lønnesirup. 

IMG_5890

Ha cottage cheese i pannekakene! 

Julete:

Dere som kjenner meg vet at jeg elsker te. Og te og jul kombinert? Ja takk. Ingenting kan slå feil med en stor kopp julete og favoritten min er fra Yogitea. Yogitea fører en fantastisk god og velsmakende julete som både smaker og lukter jul. Kombinert med litt stevia vanilje dråper og havremelk gjør denne teen helt perfekt i desember. Teen finner du i de fleste matvare og helsekostbutikker.

Processed with VSCO with a5 preset

En av de tingene jeg elsker mest med te er den avslappende følelsen det gir meg. De kveldene jeg jobber passer jeg alltid på å avslutte arbeidstiden med en halvtime egentid før jeg legger meg. Det er noe med å lande etter en lang dag og finne roen før hodet treffer puta. Da er en varmende kopp te virkelig fint.

Processed with VSCO with a5 preset

Ellers ønsker jeg deg en fantastisk fin fredag og helg!❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.