Ting jeg elsker fredag!

Hei fine deg og god fredag!❤️

Vi har kommet til 6. desember og nå føler jeg at både julefred og julestemning er på plass. Helger i desember er definitivt satt av til kos, julefilmer og diverse juleaktiviteter – som for eksempel julegavepakking. Jeg pakker alle gavene inn selv og synes det gir et mer personlig preg. Når det er sagt kjøper vi ikke gaver til så veldig mange så akkurat nå går det fint an å styre med innpakkingen selv😉. Denne helgen står både juletrefest med barnehagen og cupfinale på agendaen. Lasse drar til Oslo i morgen tidlig og resten av gjengen må belage seg på cupfinale fra stua. Ellers titter jeg innom for å dele noen av mine favoritter med deg denne uka! Håper du finner litt fin fredagsinspirasjon.

IMG_6403.JPG

Almond Cinnamon fra Chokay: 

Ok ok ok – denne sjokoladen må du bare prøve. Vi snakker mandler som er dyppet i sjokolade og rullet i kanel. Og det beste av alt? Sjokoladen er helt uten raffinert sukker! Jeg er en håpløs sjokoladefanatiker og kunne spist sjokolade hver eneste dag. Noe jeg forsovet også gjør i perioder (mørk og deilig sjokolade er bra for både kropp og sjel). Men skal jeg kose meg litt ekstra så slår jeg ofte på stortromma og kjøper meg litt fin sjokkis. Slik som denne her!

Processed with VSCO with a5 preset

Den er litt i dyreste laget, men med tanke på alt annet man kaster bort penger på synes jeg at litt finere julesjokolade uten sukker er noe man både kan og bør unne seg i løpet av desember. Jeg tenker også at dette er en kjempefin julegave til noen du er glad i. Når sjokoladen koster såpass mye er det fort gjort å spise den med måte. Nyt den i helgen med et glass rødvin eller ta med noen i matpakken din og gjør lunsjen til et høydepunkt!

Processed with VSCO with a5 preset

Anglamark deodorant: 

Andre her med sensitiv hud? Min hud har alltid elsket naturlige produkter og produkter uten parfyme, og særlig viktig er det nå som vinteren er her. Været gjør at huden er mer sensitiv enn vanlig og nå som temperaturen synker er det fort gjort at huden blir litt tørr og gusten. Jeg har aldri vært en av dem som har brukt deodoranter med parfyme – det har kun ført til kløende og sviende armhuler – og akkurat det er bare ubehagelig.

Processed with VSCO with a5 preset

I det siste har jeg gått over til Anglamark sin parfymefrie deodorant og jeg må si at jeg digger den! Den holder både lukt og kløe borte og for meg fungerer den gjennom hele dagen. De dagene jeg trener er selvsagt unntak, men har jeg en treningsfri dag med et normalt aktivitetsnivå funker den som bare det! Den er også svært rimelig i pris!

Processed with VSCO with a5 preset

Vill mini sjokolade: 

Yes – sjokolade igjen. Jeg får bare ikke N O K av sjokolade. Når fredagen melder seg er det fort gjort at jeg belønner meg selv med en aldri så liten sjokolade til kaffen. Etter en hard treningsøkt er det få ting som smaker bedre! Denne sjokoladen er et sunnere alternativ til den vanlige melkesjokoladen, men den er på ingen måte sukkerfri. Så her elsker jeg at Vill har kommet med en porsjonsstørrelse som gjør det enkelt å spise med måte.

Sjokoladen smaker nesten som melkesjokolade og den inneholder deilige og knasende nøtter som virkelig gir den det lille ekstra. Den inneholder mer kakao enn vanlig melkesjokolade noe som gjør at sukkerinnholdet blir litt lavere. For meg passer denne sjokoladen perfekt til helgekosen!

Processed with VSCO with a5 preset

Blåbær smoothie: 

Helt til slutt vil jeg dele en aldri så liten oppskrift med deg denne fredagen. Jeg elsker smoothies og i dag lagde jeg en enkel og god smoothiebowl som gir masse bra energipåfyll. Sjekk ut oppskriften:

  • 1 avokado 
  • 100g frosne blåbær
  • 2ss gresk yoghurt med kokossmak (fra yoplait) 
  • En dasj valgfri melk 

Mos alt med en stavmikser og topp med mandler, müsli (jeg bruker den fra kolonihagen), sukrin sirup gold, frosne blåbær og chiafrø! Perfekt fredagsfrokost.

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en fredelig fredag og julehelg!❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.