Lavkarbo riskrem

Hei fine deg og god torsdag!❤️

Da står helgen snart for tur og jeg gleder meg! Denne helgen står både juleby og julekonsert på agendaen og jeg er så klar for å fylle på med julestemning. I skrivende stund står jeg faktisk og multitasker utav en annen verden – det vil si at jeg prøver meg på sukkerfrie sjokoladekarameller mens jeg skriver dette innlegget. Å lage karameller kan fort ta en stund og man må gjerne passe ekstra godt på. Så da tar jeg like gjerne og slår to fluer i en smekk! Deler selvsagt oppskrift etterhvert😉.

IMG_6584

I dag deler jeg en kjempefin juleoppskrift (les dessert) du kan nyte med den beste samvittighet både før, etter og under juletida. Jeg har laget en sukkerfri og lavkarbovennlig riskrem som er superenkel å lage. Du trenger 4 ingredienser og valgfri topping. Jeg er team karamellsaus på riskremen, men jeg vet at flesteparten er team rød saus. Personlig synes jeg sukrin sirup gold smaker fantastisk så da blir det bare til at jeg bruker den.

Processed with VSCO with a5 preset

I oppskriften finner du ekte vaniljepulver som kan sløyfes, men jeg anbefaler det virkelig for det lille ekstra. Har du ikke det kan du gjerne skrape ut frøene av en ekte vaniljestang.

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger: 

2dl kremfløte 

2 små ts sukrin + 

1 stor boks original cottage cheese 

1/2ts ekte vanilje 

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du: 

Pisk sammen fløte, sukrin + og vaniljepulver til en lett og luftig krem. Vend inn cottage cheese med en slikkepott og sett det kaldt i kjøleskapet. Oppbevar det gjerne i en boks med lokk over. Holdes fint i ca 2 dager. Jeg topper med sukrin sirup gold og litt knuste mandler blandet med sukrin gold. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en flott torsdag videre!❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.