Ting jeg elsker fredag!

God morgen fine deg og god fredag!❤️

Her har jeg akkurat kommet inn dørene etter Santa Lucia feiring i barnehagen. I år var første året Ulrik gikk i Lucia tog og jeg må innrømme at jeg ble skikkelig rørt. Alle barna sang for full hals og jeg måtte svelge både en og to ganger i løpet av toget. Andre som vil gråte når små barn synger? Det varmer sånn i hjertet – spesielt når det er dine egne barn som opptrer. Lussekatter, barnesang og julestemning? Den beste starten på helgen spør du meg.

I dag deler jeg 3 av mine favoritter denne uken og håper at du kan finne litt fin inspirasjon til helgen. 

IMG_6710.JPG

Fiskeburger fra Rema1000: 

Fiskeburger er en bankers middag når du har dårlig tid. Som oftest velger jeg fiskeburger hvis tiden ikke strekker til eller kreativiteten ikke er på topp. Fiskeburger kan være et fantastisk godt og næringsrikt måltid – her må du bare velge det alternativet som inneholder mest fisk! Velg en pakke som inneholder minst 70% fisk, da kan du med sikkerhet vite at burgerne inneholder gode råvarer.

Processed with VSCO with a5 preset

Vår favoritt er fra fiskeriet (jeg kjøper på rema1000). Disse burgerne inneholder 80% fisk fra torsk og hyse og de smaker helt fantastisk! Jeg elsker å steke dem med litt rødløk i panna og serverer dem gjerne med et par brødskiver og majones. Noen dager er det så utrolig fint å ha lettvinte middager tilgjengelig uten at det må gå på bekostning av næring og smak!

Processed with VSCO with a5 preset

Concealer fra Clarins: 

I det siste har jeg fått flere spørsmål angående hvilken sminke jeg bruker. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke er særlig opptatt av sminke og ulike beautymerker, men jeg har selvsagt mine favoritter som jeg sverger til år etter år. Jeg er nok en av dem som finner sitt merke og holder seg til det.

Processed with VSCO with a5 preset

Et av produktene jeg simpelthen elsker er en concealer fra merke Clarins. Den har en fantastisk dekkevne og jeg bruker den hver dag under øynene og over de groveste urenhetene. For meg er det en utrolig stor forskjell når jeg bruker denne under foundation vs når jeg ikke gjør det. Selve konsistensen er kremete og tykk, men den er fremdeles veldig god å fordele på huden. Nyansen jeg bruker er kode 01.

Processed with VSCO with a5 preset

Cocoscrisp sjokolade fra Chokay: 

Husker du crispo sjokoladen? Haha – jeg vet faktisk ikke om den heter det engang, men sjokoladen jeg tenker på er den store sjokoladeplaten som var oransje og cruncha skikkelig når du spiste den. Uansett, den sjokoladen var en av mine store favoritten som liten og nå har jeg jammen meg funnet en som minner om den! Det beste av alt? Den er sukkerfri og helt utrolig god.

Processed with VSCO with a5 preset

Sjokoladen er fra merke Chokay som jeg elsker – de lager fantastisk god og velsmakende sjokolade helt uten sukker. Jeg har smakt alle sjokoladene de tilbyr på Life og jeg kan gå god for absolutt alle. Men denne her? Den er hakket over resten. Med deilig melkesjokoladesmak og crunch er den en sikker lørdagsvinner!

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en fantastisk fin desemberhelg!❤️

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.