Ting jeg elsker fredag – sminke!

Heisann fine deg og godt nyttår!💛

Da var jeg tilbake etter to lange uker med jul, ferie og masse kos. For noen herlige dager og for en fin juleferie! Denne ferien har jeg vært utrolig flink til å koble av, roe ned og hente inn masse energi. Jeg har sovet lenge, trent når jeg har følt for det og kost meg masse med familien. Ferie er så innmari digg, men som et selvutnevnt rutinemenneske må jeg ærlig innrømme at hverdagen er velkommen igjen! Her har jeg sendt kidsa avgårde i barnehagen og nå skal jeg komme meg a jour før en ny uke starter på mandag.

IMG_7326.JPG

Håper du har det fint og at ferien har vært god mot deg! Jeg har lovet dere å dele mine sminkeutiner så i dag kan du lese mer om hvilke sminkeprodukter jeg bruker. Når det er sagt er jeg ikke en beautyekspert – jeg bruker det som funker for meg og tenker egentlig ikke mer over det.

  1. Fuktighet: 

Noe av det beste jeg vet er å ta bort sminken om kvelden. Å vaske ansiktet og slenge på seg en kosedress før kvelds er definitivt et hverdagshøydepunkt. Som regel dusjer jeg før kvelden og da fjerner jeg sminken i dusjen. Noe av det som gir min hud glød er valg av fuktighetskrem. Jeg er utrolig nøye på det å smøre inn huden og tilføre ansiktet fuktighet.

Processed with VSCO with a5 preset

Gjennom årene har jeg testet ut ulike kremer mtp uren hud og kviser. Det jeg har landet på er en fet fuktighetskrem som fungerer helt supert på min hud. Her må du selvsagt se hva som fungerer for din hudtype. Fuktighetskremen jeg bruker er faktisk beregnet for hele kroppen og jeg vet at flere bruker den på feks eksem og tørr hud. Jeg er også nøye med å rense huden hver eneste kveld og bruker gjerne en elektrisk børste for å fjerne alt.

Dette serumet fra LarochePosay er jeg utrolig fornøyd med! Det gir en kjempefin glød og tilfører huden mye fuktighet! 

2. Concealer og Foundation 

Denne concealeren fra Clarins bruker jeg hver eneste dag og den er så god! Goodbye mørke ringer og urenheter! Jeg bruker den alltid under øynene, rundt nesen og over eventuelle urenheter. Jeg bruker samme nyansen året gjennom.

Processed with VSCO with a5 presetFoundationen er fra Loreal og er et kjempefint alternativ til de dyre sminkemerkene. Før brukte jeg en foundation fra Elisabeth Arden, men den kjøper jeg som regel kun på TaxFree. Trenger du en mer heldekkende foundation er denne fra Loreal kjempefin å blande med andre. Igjen så sverger jeg til en lys tone og bruker heller solpudder som finish.

3. Solpudder og rouge: 

Solpudder er vel det jeg elsker mest av alt når det kommer til sminke. For meg er solpudder som en liten mirakelkur – når jeg først tar på meg det føler jeg meg alltid litt freshere. For meg har det vært en evig skattejakt å finne det perfekte solpudderet. Jeg elsker too faced sitt pudder, men det er kun å oppdrive på Sephora og den butikken er ikke alltid like lett å komme over. Når jeg først er der kjøper jeg med meg ett eller to pudder og bruker dem forsiktig slik at de varer lenge.

Processed with VSCO with a5 preset

Skal jeg tipse om et superbra alternativ du finner her hjemme kan jeg virkelig anbefale Guerlain sitt solpudder – det gir en strålende glød og ser veldig naturlig ut. Prismessig er det relativt dyrt, men det varer lenge og for min del er det verdt det!

Processed with VSCO with a5 preset

Som en siste finish elsker jeg å bruke rouge. Jeg sverger til id minerals sin rouge og nyansen heter fruit cocktail. Den er gjerne litt i det drøyeste laget når du tar den på, men jeg liker å gå over med en børste og jevne den litt ut.

Processed with VSCO with a5 preset

Da håper jeg at du kan ta med deg noen fine tips! Ønsker deg en strålende fredag og god helg!💛

One thought on “Ting jeg elsker fredag – sminke!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.