Hva drømmer du om?

Hva er dine drømmer?✨

En av våre drømmer har akkurat gått i oppfyllelse – vi har overtatt vår første enebolig og vi er ganske glade, ydmyke og takknemlige✨

Jeg tror at flere av oss kan oppnå det vi drømmer om hvis vi er villige til å betale prisen. Jeg snakker om ord som tålmodighet, ydmykhet og vilje. Klarer du å oppnå drømmen din et steg av gangen eller må du ha alt på engang?😜

Før kunne jeg gjerne gi opp før jeg hadde prøvd fordi ting tok så utrolig lang tid. Drømmen om eget firma, enebolig og selvstyrt hverdag virket helt fjernt for to år siden – men jeg har gått små steg hver eneste dag og det fører meg nærmere målene mine hele tiden✨

Jeg går enda på en “vanlig” jobb, men jeg har fått muligheten til å gå ned i stillingsprosent. Betyr det at jeg er sur for at jeg ikke styrer min egen jobbhverdag 100%? Ikke i det hele tatt. Det gir meg heller tro på at målene mine er innenfor rekkevidde. Det er mulig å oppnå sine egne drømmer mens man gjør andre ting. De aller fleste av oss må faktisk det🥰.

Når det kommer til huset hadde det kanskje vært lettere å leid inn folk og pusset opp hele huset med engang. Men med den tankegangen kunne vi aldri kjøpt huset i utgangspunktet. Betyr det at drømmen ikke finnes lengre? Nope, det betyr bare at vi må legge inn timene og arbeidet selv.

Ikke gi opp det du drømmer om bare fordi du ser andre har alt på stell eller fordi du må ha det perfekt med engang. Å ha det perfekt er så uendelig kjedelig – du lærer ingenting om det som bor i deg og du går glipp av mye moro!🙌🏻

Mitt aller beste tips til deg er å gjøre det du drømmer om hver dag. Har du lyst å skrive mer? Lage en blogg? Gjør det da vel. Skriv litt hver dag – om ikke for andre så for deg selv!

Drømmer du om nytt hus? Kanskje drømmen er nærmere enn du tror hvis du går litt i deg selv og ser muligheter vs begrensninger.

Noen drømmer tar 1 år mens andre tar 20 år. Lov meg at du ikke gir opp det du aller mest ønsker deg fordi det tar tid. ❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.