Dritgode chocolatechip cookies

Heisann og god onsdag!💛

Titter innom med en aldri så liten oppskrift til deg i kveld. Vi snakker deilige sjokoladecookies helt uten hvitt sukker og gluten. Disse her er perfekt å nyte til kaffen eller som en liten dessert. Jeg elsker å ha med en liten treat i matpakken på jobb – det gjør faktisk hele lunsjen min hakket bedre. Å glede seg til måltidet er noe av det beste jeg vet!

I tillegg til å være sukkerfrie kan jeg love deg at disse cookiene er seige, gode på smak og utrolig avhengighetsskapende. Trikset for å få de ekstra gode er å la dem avkjøle seg minst 15 minutter etter steking.

Disse her lagde jeg på lørdag og de kom godt med i malingspausene i det nye huset. Jeg digger å pakke matpakke uansett hvor jeg skal og med disse her for hånden kan du nyte en sunnere snack uansett hvor du er!

Du trenger:

2ss romtemperert bremykt / smør

2ss sukrin gold

1ts vaniljepulver (kan sløyfes)

1 egg

3 store ss mandelmel

2ss glutenfrie / vanlige havregryn

1 neve hakket sjokolade (jeg brukte cavalier sin sukkerfrie)

Slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader. I en kjøkkenmaskin pisker du smør og sukrin gold til en luftig smørkrem. Tilsett så egg og eventuelt vanilje og rør det god inn. Ha i mandelmel og havregryn og bland det godt sammen. Tilslutt tilsetter du hakket sjokolade.

Form små baller som du trykker flate med hendene. Mine trengte 15 minutter i ovnen.

Ønsker deg en strålende kveld videre!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.