Ting jeg elsker fredag!

Hei fine deg og god fredag!💛

Første offisielle uken av januar går mot slutten og jeg kjenner at det skal bli ekstra herlig med helg. Dvs tid til å arbeide og planlegge ute i det nye huset. Når man skal legge inn arbeidet selv må man utnytte de fridagene man har og da er helgen fin å ha✨. Selv om helgen stort sett går til oppussing og sjonglering av barnepass er det viktig å slappe av og nyte fritiden✨. Hos oss er lørdagskvelden hellig – tid sammen, mat og kos står øverst på listen.

I dag deler jeg noen av mine favoritter denne uken og jeg håper du kan ta med litt inspirasjon ✨.

Cappuccino på kanelsnurren:

Denne er kanskje litt utenom det vanlige, men jeg er bare nødt til å tipse om kanelsnurren sin cappuccino. Som den selvutnevnte kaffeelskere jeg er så kan jeg virkelig gå god for denne deilige cappuccinoen. Vi snakker utrolig god kaffe, fantastisk smak og masse fluffy melkeskum.

Cappuccino er min absolutte favorittkaffe – forholdet mellom kaffe og skum er så og si perfekt og jeg elsker det lille kicket espressoen gir. Jeg bestiller alltid med laktosefrimelk.

Søtpotetlefser fra Bfree:

Tommel opp for all mat som er sunt, bra, fiberrikt og i tillegg smaker godt! Her om dagen kom jeg over noen herlige søtpotetlefser fra merke bfree på Rema1000. De gikk rett i matpakken med både spinat, tzatziki og kalkunskinke.

Smaken er definitivt preget av søtpotet så liker du det vil du digge disse lefsene. Næringsinnholdet danker ut vanlige hvetelefser og du trenger heller ikke å tenke på raske karbohydrater som gjør at søtsuget ditt stiger relativt fort.

Lefsene er også glutenfrie og passer godt hvis du føler at vanlig hvitt mel gir deg ubehag i kroppen! Jeg fant disse på Rema1000.

Chokay peanøtter:

Her kommer jeg med et aldri så lite sjokoladetips denne helgen! Deilige peanøtter dekket av sukkerfri sjokolade. Selve pakningen er en perfekt porsjonstørrelse så her kan du holde godsakene helt for deg selv😉.

Jeg er en stor tilhenger av helgekos og i løpet av helgen kan du med sikkerhet vite at jeg koser med ekstra mye med god mat og lørdagsgodt. Trikset er å velge en dag og ikke kjøre lørdagsgodt fredag, lørdag og søndag☺️. Disse finner jeg på Life.

Ønsker deg en fantastisk fin fredag og helg!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.