God mandag fine deg!💛
Titter innom med en kjapp og velsmakende pannekakeoppskrift! Den er fri fra gluten og sukker og passer perfekt på en hverdag som denne. I dag falt valget på kalkunbacon som smakte helt supert til pannekakene. Jeg brukte også sukrin sirup gold som topping, mens kidsa fikk lønnesirup fra Helios.
Noen ganger er det gull verdt å slå til med pannekaker på en ellers vanlig mandag – særlig når pannekakene holder deg mett og full av energi!
Du trenger til 4 mellomstore pannekaker:
3 egg
2ss sukrin gold
1dl helmelk / havremelk
3 store spiseskjeer mandelmel
1ts fiberhusk
1ts kanel
Ønsker du å lage pannekakene med en annen meltype kan du bytte ut mandelmel og fiberhusk med feks havregryn. (Bruk da en stavmikser for å mose alt).
Slik gjør du:
Pisk sammen egg, melk og sukrin gold og tilsett det tørre etterpå. Rør godt!
Ønsker deg en flott kveld videre!💛