Ukens enkleste middagsidé!

Hei på deg og god onsdag!💛

I skrivende stund har jeg akkurat satt meg ned med et stort glass saft (les eple og pære saft fra Lerum uten sukker blandet med farris naturell). Det anbefales på det sterkeste! I kveld titter jeg innom med en velsmakende middag som du fint smeller sammen på en travel hverdag. Mye av ingrediensene er ferdig pakka / ferdig miksa – noe som jeg er en stor fan av i hektiske ukedager. Den indiske sausen kommer på glass (denne er en av de med best innhold, men du kan også lage tikkasaus selv). Merk da at det tar en del lengre tid en denne 15 minutters retten her😉.  Alle dagens ingredienser finner du på Rema1000.

571D76CA-5418-4B0E-8E3F-2C6A84F993CC.JPG

Du trenger: 

1 pakke lårfilet av kylling (den til 69kr) 

1 pakke ferdig miksa blomkålris 

1 stor brokkoli 

1 glass tikka masala saus 

1 pakke koriander 

1 dryss himalaya salt / havsalt 

Kaldpresset rapsolje / olivenolje 

124CED52-776D-4F1B-8536-17D5DA815A2A.JPG

Slik gjør du: 

Finn frem en dyp stekepanne eller en gryte. Skjær gjerne opp lårfiletene i mindre strimler. Ha oppi en klunk olje, tilsett kyllingen og strø over litt salt. Når kyllingen er nesten gjennomstekt tilsetter du blomkålris og grovkuttet brokkoli. Stek det sammen med kyllingen i ca 2 – 3 minutter. Ha så over sausen og la det småputre i 5 minutter. Til slutt strør du over finhakket koriander. Jeg serverte denne retten med raita (indisk dressing), men her funker også en god dæsj med creme fraiche.

90C2FD62-080D-4F72-AC63-E720154D4E0C.JPG

Ha en fortsatt fin kveld!💛

One thought on “Ukens enkleste middagsidé!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.