God morgen fine deg og god fredag!💛

Håper du har en flott start på helgen din! I løpet av denne helgen skal vi blant annet male vegger, legge gulv og flytte diverse møbler. Jepp – flyttebil er bestilt og vi starter sakte men sikkert å flytte livet vårt til et nytt hus✨. Akkurat hvordan det føles får jeg kjenne på når vi er kommet oss i hus. E n t i n g a v g a n g e n😅.

Ellers deler jeg 3 av mine favoritter denne uken og jeg håper du kan finne litt herlig weekend inspirasjon.

IMG_7668

Blomkålris:

Ok hva skjer med at ting bare blir lettere og lettere her til lands? Jeg har alltid vært en smule misunnelig på USA sitt matvareutvalg – dvs enkle og lett tilgjengelige matvarer som feks ferdig oppkuttet blomkålris i butikkhyllene.

Yes I’m lazy – jeg synes det er et ork å finhakke blomkål som søler ut over hele kjøkkenbenken for så å steke alt for små biter som bare brenner seg i pannen. Noen andre?

Processed with VSCO with a5 preset

Derfor var gleden stor når jeg plutselig kom over denne nyheten på Rema1000! Ferdig kuttet blomkålris som du hiver rett i stekepannen / gryten. Fy så digg og så utrolig enkelt! Det å bytte ut feks vanlig ris har aldri vært lettere. Jeg har allerede brukt risen i en tikkamassala rett med kylling – supergodt! Sjekk ut oppskriften her.

Processed with VSCO with a5 preset

Smoothiebowl med valnøtter:

Du har kanskje fått med deg at jeg elsker sunne fettkilder. Ja takk til måltider som holder magen og kroppen mett lenge👏🏻. Trenger du litt inspirasjon til sunne fettkilder kan jeg dele min seneste favoritt med deg, nemlig valnøtter.

Processed with VSCO with a5 preset

Valnøtter smaker etter min mening helt fantastisk – særlig som tilbehør i feks en smoothiebowl med frosne bær og banan. I tillegg til sunt fett tilfører de også en herlig crunch i smoothies og salater.

Processed with VSCO with a5 preset

Her er noen andre grunner til at valnøtter bør være på matlisten din:

De er fulle av fiber, vitaminer og mineraler.

De er rike på antioksidanter.

De kan virke betennelsesdempende

De er fulle av tarmvennlige bakterier og støtter fordøyelsen.

Valnøtter er formet som en liten hjerne og akkurat det kan minne deg på at valnøtter er helt supre for hjernen!

Processed with VSCO with a5 preset

Peanøttsjokolade fra Nicks:

Yes jeg har funnet enda en sjokolade som skal gå ned på høykant denne helgen. Si hallo til denne deilige peanøttsjokoladen fra Nicks. Den smaker nesten som Snickers og jeg lover deg at den funker som bare det til lørdagskosen!

Processed with VSCO with a5 preset

Den er selvsagt sukkerfri og kommer i en perfekt mellomstor størrelse. Dvs en sjokolade du kan ha helt for deg selv😉. Jeg elsker å ta en sjokoladebit etter lørdagsfrokosten og denne helgen skal jeg jammen meg nyte denne til helgekaffen. Jeg fant den på Bunnpris, men er ganske sikker på at du finner den på Life butikkene.

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en fantastisk flott fredag og helg💛!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.