Gresk salat med veggisboller

Hei fine deg og god mandag!💛

Håper du har en fantastisk god start på uken din! Her er vi i full gang med innflytting, oppussing og det som hører til når man kjøper seg et nytt hus. Ja det er mye arbeid og til tider helt kaotisk – men jeg må ærlig innrømme at jeg elsker det. Kanskje ikke hele tiden, men det er ekstra fint å legge tid og kjærlighet i noe man har drømt om lenge.

I dag deler jeg en enkel oppskrift med deg – gresk salat med veggisboller. Jeg vet ikke med deg men jeg kan plutselig få et innfall av “i dag må jeg bare ha” en eller annen type matrett.

I dag var det gresk salat og jeg valgte å tilsette noen lettstekte veggisboller. Så denne her oppskriften er kjøttfri.

Se bilder for ingredienser! Ps. Disse ingrediensen holder til 2 personer.

Agurk • slangepaprika • rødløk • perletomat

Olivenolje • Fetaost • 1 pakke vegetarboller

Toppes gjerne med koriander! Ønsker deg en nydelig kveld!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.