Ting jeg elsker fredag!

Heisann fine deg og god fredag!💛

Her føles det som om ukene kun består av mandag og fredag. Plutselig er helgen her igjen og akkurat det er veldig fint. Lørdag er min o store favoritt dag – jeg elsker å tilbringe tid med gjengen min, drikke kaffe og bare nyte helgen. Akkurat nå består helgene av litt diverse oppussing, men man kan jammen meg like det og!😉

I dag deler jeg 3 av mine favorittprodukter denne uken og jeg håper du kan ta med litt koselig fredaginspirasjon.

IMG_8239

Knekkebrød fra Brisk (Det glutenfrie bakeri): 

Jeg må innrømme at jeg simpelthen elsker knekkebrød. En kveld i uken prøver vi å få til en aldri så liten datenight med seriemaraton og masse digg mat. Vi koker egg, finner frem godt pålegg, lager te og gjerne kakao eller gullmelk. Dette er de kveldene jeg kan sitte å spise i timesvis. Knaske på god mat mens en god serie ruller over skjermen.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg er en type person som ikke stopper og spiser før noen fjerner maten fra bordet. Noen andre som kjenner seg igjen? Herlighet så koselig det er å sitte i godt selskap og nyte et bedre måltid!

Processed with VSCO with a5 preset

I dag deler jeg en knekkebrød favoritt med deg som er glutenfri og lavkarbo. De er ganske grove, men de smaker helt utrolig godt med det rette pålegget. Dagens pålegg består av peanøttsmør, banan i skiver og sukkerfritt eplesyltetøy. Den komboen må du prøve! Ellers kan jeg tipse om å lage en stor skål med for eksempel guacomole, dele opp knekkebrødene og dippe i vei!

Processed with VSCO with a5 preset

Three Cinnamon Tea fra Pukka te: 

Til farsdag fikk Lasse en adventskalender fra pukka te og i den fikk vi smake på flere herlige tesorter. En av dem var three cinnamon og la meg bare si at den teen er nå min absolutte favoritt te fra pukka! En mer deilig, krydret og varm smak skal du lete lenge etter.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg elsker å kose meg med en stor kopp te hver kveld før jeg legger meg. Det er sjelden jeg hopper over akkurat den kveldsrutinen. Det er noe med det å senke skuldrene og koble litt av før hode treffer puta om kvelden. Man kan også fint steame opp litt melk og ha over i teen. Med en krydderrik te kan man nærmest oppnå et chai latte resultat med det samme. Mitt tips er å blande 1 kopp med te sammen med steamet melk og et par dråper stevia vanilje.

ISI kremsprøyte: 

Opp med hånden hvis du elsker krem! Herlighet jeg elsker omtrent alt som har med fettrike melkeprodukter å gjøre. Fløte, helmelk og creme fraiche? #livet. Man bør kanskje være obs på inntaket av slike produkter hvis man er ekstra glad i slikt, men en gang i blant er helt innafor. (Her finner du en super oppskrift på en næringsrik kakao).

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg elsker å pimpe opp kakaoen min med krem og hva er vel bedre enn å fikse sin egen kremsprøyte? Denne kremsprøyten kan du bruke hvis du ønsker en kremtopp uten sukker. Du heller kun i kremfløte, rister flasken og setter i det nødvendige utstyret. Voila så har du en sukkerfri krem! Vi tar den også enkelt med i tursekken når vi skal ut! Du kjøper den på Jernia eller Kitchn.

Processed with VSCO with a5 preset

Ønsker deg en fantastisk fin fredag og helg!💛

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.