Weekend Vibes

Håper lørdagen din er fin så langt! Her har vi akkurat kommet inn dørene etter en liten svipptur til butikken. Så utrolig herlig å bo et sted hvor både lekeplasser og grøntområder er rett utfor stuedøra✨.

I dag tenkte jeg å dele noen bilder av soverommet vårt – før og etter. Selve oppussingen har gått relativt fort. Vi var avhengige av at soveromsetasjen måtte bli ferdig før vi flyttet inn, og med tanke på dette har det blitt lange og sene kvelder – men når man ser resultatet er det virkelig verdt det.

Vi har blant annet revet opp gulvteppe. Vi har valgt å gå for laminat i hele etasjen. Laminat er mye rimeligere enn tregulv og akkurat der sparte vi utrolig mye penger.

Vegger, tak og skap malte vi i fargene klassisk hvit og soft skin fra Jotun. Skapknottene byttet vi ut med noen enkle fra Home&Cottage.

Teppet er fra Søstrene Grenes og det runde juteteppet er fra HM Home.

Sengeteppet er fra Ellos. Øvrige møbler er fra Ikea.

Det lille ullteppet er også fra Home&Cottage. Vi elsker å bruke rimelige løsninger og tenker du nøye gjennom hvor og hvordan du kan spare på utgifter kommer du langt med en oppgradering.

Tips:

– Følg med på malingstilbud. Vi kjøpte all maling på tilbud (Coop obs bygg).

– Sjekk pris på laminat vs parkett. Her er det mye å spare. Vi tenker også at parkett er fint mtp barna.

– Sjekk ut butikker som feks søstrene grenes for litt alternativ innredning. De har en veldig fin stil til en veldig god penge.

– Pass alltid på å gå innom billigkroken på Ikea. Her er det mange skatter til en super pris!

– Tenk over hva du eventuelt kan ta vare på. Nye skap kan fort koste mye penger!

Ønsker deg en fantastisk fin lørdag!🖤

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.