Valentines Smoothie Bowl

Hei fine deg og god torsdag!

Håper at dagen din er fin så langt og at du gleder deg til helg! Det gjør i hvertfall jeg. Dagen i dag har gått til å krysse av en lang to do liste. Egentlig en av mine favorittaktiviteter, men når det tekniske rundt nettsider, koding og IT blir for mye kjenner jeg at temperamentet mitt skyter i taket. Men ting ordner som regel alltid og akkurat det gjorde det i dag også. Heldigvis. Nå fungerer nettbutikken min bra som bare det – og strevet? Så verdt det.

I dag fikk jeg skikkelig lyst på noe kremete, fyldig og sjokoladeaktig. Resultatet? En deilig smoothiebowl som passer perfekt til den store kjærlighetsdagen. I tillegg til å bruke råkakao tilsatte jeg også en banan for å få frem en søtere smak. Råkakao er fantastisk godt og næringsrikt for kroppen, men den kan smake bittert uten noe form for søtning.

Har du ikke lyst å bruke banan kan du gjerne bruke fibersirup gold eller stevia dråper.

Ønsker deg en nydelig torsdag!

2 thoughts on “Valentines Smoothie Bowl

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.