Ting jeg elsker fredag!

Hei fineste deg og god fredag!💛

Håper fredagen din har startet bra og at du har en skikkelig fin Valentines day💓 Vi feirer egentlig ikke Valentines day (har mer tro på hverdagsromantikken), men det er fint å bli minnet på det å feire kjærligheten. Å si noe ekstra fint til noen, sende en koselig melding eller gi blomster til noen du er glad i er jo helt innafor og utrolig hyggelig!💓 I dag deler jeg mine favoritter denne uken – blant annet en snacks jeg har fått helt sansen for. Ah sunn og næringsrik mat – elsker energien det gir meg.

Kokosflak fra Rema1000:

Rema 1000 har lansert en produktserie som fokuserer på enkle og ferdigpreppa matretter/ snacks og tilbehør. Alt jeg kan si er ja takk! Er det noe jeg har savnet er det sunn mat som er enkelt + billig å få tak i. Usunne og raske varer finnes det mer enn nok av så jeg ønsker alt av næringsrike produkter velkommen.

Her har du to flotte alternativer til enten smoothie topping, snacks eller mellommåltid. Kokosflak er et supert alternativ til for eksempel chips og man kan gjerne gjemme litt i veska hvis du trenger et lite mellommåltid i løpet av arbeidsdagen.

SmoothieBowl toppet med kokosflak og gojiibær.

Gojibær fra Rema1000:


I den andre posen finner du gojibær – lyserøde bær som gir en utrolig god smak i smoothien. Jeg synes det minner litt om rosiner i smaken – søtt men likevel bittert. De gir en herlig crunch som topping – men også disse kan du fint småsnacke på i løpet av dagen.

  • Gojibær er blant annet en fantastisk god kilde til vitamin c, Jern og fiber.
  • De inneholder fantastiske antioksidanter som er gunstige for blant annet huden.
  • Et supert alternativ når du kjenner på søtsuget.

Vaselin Intensive Care håndkrem:

Ok jeg skal ikke legge skjul på at det å flytte er en stor utfordring. Legger du til mye løfting og ukesvis med vasking blir man fort tørr og neglene får svi. Her snakker vi opprevne neglebånd, sår og kutt. Selv om man er flink å bruke håndkrem blir det liksom aldri nok når man hele tiden vasker og skrubber hendene.

Etter et par uker med intensiv fuktighetsbonaza kan jeg si at hender og negler er back to normal. Ja jeg har fikset neglene, men jeg har vært flink til å smøre meg gjennom hele dagen. Særlig etter håndvask. Jeg har brukt denne håndkremen fra Vaseline og jeg synes den er helt supert sammenlignet med andre (og dyrere) kremer. Denne finner du i dagligvarebutikken til en billig penge og den gjør virkelig jobben.

Ønsker det en nydelig fredag!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.