Ting jeg elsker fredag!

Hei fine deg og god fredag!💛

Håper du har en flott fredag så langt! I dag tar jeg vinterferie fra lærerjobben og jeg gleder meg til en uke med matlaging og produsering av innhold. Jeg skal også ta meg en skikkelig kosedag med kidsa – kino, kafé og alt som hører til☺️.


Is it just me or does coffee taste better on Friday morning?

I dag deler jeg selvsagt mine favoritter denne uken og jeg håper du kan nyte litt fin fredagsinspirasjon.

Søte kort fra Upstairs:

Opp med en hånd hvis du elsker alt som er søtt og rosa? Akkurat her er jeg veldig jentete – jeg har helt sansen for estetiske duppeditter som oser av rosa og glitter. Her om dagen kom jeg over noen utrolig fine kort på en butikk som heter Upstairs. Tror den finnes på de aller fleste kjøpesentre.

De hadde et helt hav av ulike kort til ulike anledninger så her kan du plukke og mikse av det aller meste. Du kan kjøpe 10 kort for 60kr og mitt valg falt på disse her.

Perfekt til bursdagsfesten!

Disse kortene oser av morsomme farger som popper! Jeg gikk for noen fine bursdagskort (flere som har bursdag nå som våren nærmer seg) som passer til både liten og stor.

Mango Kombucha fra Norsk kombucha:

Denne har jeg delt før, men til alle dere som kanskje ikke har fått det med dere – denne kombuchaen her er så utrolig god! Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er min favoritt i den o store kombucha verdenen.

Om du er vant til å drikke kombucha eller ikke kan jeg love deg at denne her vil overbevise deg til å fortsette. Med en herlig smak av mango og gulrot er denne drikken både leskende og utrolig forfriskende. Perfekt til lunsj eller sene kvelder. Jeg synes det er ekstra digg å ta meg et glass kombucha på en fredagskveld etter en lang uke med jobb.

Lurer du på hvorfor kombucha er så bra for deg kan jeg nevne at tarmen elsker denne leskende drikken. Kombucha er gjæret ved hjelp av levende kombucha kulturer (scoby). Den er ikke pasteurisert noe som gjør at den inneholder levende bakterier, organiske syrer og enzymer. Med andre ord? Helt vanvittig digg for helsen!

Jeg kjøper denne kombuchaen på kanelsnurren, men jeg tenker at du sikkert finner den i butikker med ekstra bra utvalg.

Rosa serveringsfat fra HM Home:

Yes der har du meg – rosa og mer rosa. Jeg vet ikke hvorfor, men rosa appellerer til meg. Kanskje er det fordi at fargen gjør seg så bra på bilder – eller er det kanskje fordi at rosa fanger oppmerksomheten min raskere enn andre farger. Uansett så er jeg helt fortryllet i disse nydelige serveringsfatene fra HM Home.

Det første jeg gjorde var selvsagt å lage både en og to matretter, finne frem kameraet og fyre løs. Spør du meg er dette det nærmeste jeg kommer en perfekt farge. Jeg har lett etter akkurat disse fatene i over 1 år og endelig fant jeg dem på HM. De er en del av en hel ny kolleksjon og du får både tallerkener, skåler, kaffekopper og større fat i denne serien.

Ønsker deg en fantastisk fin fredag og helg! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.