Tomatsalsa two ways!

Hei fine deg og god torsdag! 💛

I dag vil jeg dele en kjempefrisk og sunn oppskrift med deg! I tillegg til å smake helt utrolig er disse to Mexico inspirerte salsaene et perfekt innslag på tacobordet. Ikke bare løfter de fredagstacoen, de gir også en fantastisk frisk opplevelse i ganen. Etter denne hjemmelagde salsaen her kommer du aldri til å gå tilbake til salsa på glass 😉.

Jeg kjører det opp med fersk chili (med masse frø) og akkurat det synes jeg gir et utrolig herlig kick i salsaen. Er du litt skeptisk til sterk mat kan du godt kutte chilien helt, eller fjerne frøene.

Vanlig tomatsalsa er jo helt rått i seg selv, men legger du til litt søt og frisk mango kan jeg love deg at du ikke vil angre. Mango passer helt perfekt til salte retter og den glir rett inn blant ingrediensene du finner i oppskriften over.

Enten så elsker du koriander eller så hater du smaken av det. Personlig er koriander noe av det beste jeg vet! Jeg synes det passer helt supert i tacoen!

Jeg bruker denne salsaoppskriften til alle typer kjøtt og jeg digger å bruke den som base i for eksempel salmalaks salat. Da dobler jeg ingrediensene og legger til litt sesamfrø.

Ønsker deg en fantastisk fin kveld!💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.