Proteinvafler med sjokolade!

Hei fine deg og god mandag! 💛

reklame – i samarbeid med arnika.no

Håper du har en strålende mandag og første vårdag så langt! Endelig sier bare jeg. Nå kan våren bare komme, jeg er klar! Klar for finere vær og lettere klær. Å du? Det at solen stod opp når jeg kjørte halv åtte i dag morges gjorde meg glad langt inni sjelen.

I dag deler jeg en fantastisk god og saftig oppskrift med deg! Denne her er laget med blant annet vaniljeprotein og den ble så god! Snakk om vafler som nærmest smelter i munnen. Både meg og Klara hadde store problemer med å legge fra oss vaflene på et tidspunkt, men heldigvis klarte jeg å spare noen til i dag.

Akkurat det var en herlig motivasjon når jeg skulle trene etter jobb. Å vite at to vafler med krem lå og ventet på meg hjemme gav meg litt ekstra mandagsenergi!

Pannekaker eller vafler! I love!

Vi valgte å toppe våre vafler med blant annet lønnesirup, blåbær, sukrin melis og fiber sirup gold. Jeg kan tenke meg at de smaker helt ypperlig med for eksempel eplesyltetøy og smør!

For å gjøre alt litt ekstra stas lagde vi krem av gryr som er et plantebasert alternativ til kremfløte. Det smaker noe ulikt men jeg synes det er kjempegodt! Konsistensen er silkemyk og den passer helt supert til vafler / pannekaker! Jeg lager min krem i denne her! https://bakerenogkokken.no/bakeutstyr/kremsproyter/isi-easy-whip-krem-siffon-plus-rustfritt-stal-05-liter-hvit/

Ønsker deg en nydelig kveld videre! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.