Speltlapper med kokosblomstsukker!

Hei fine deg og god mandag!🌟

Håper du har en super fin start på uken din så langt! Her har dagen gått i ett slik mandager vanligvis pleier å gjøre. Trening, ukehandel, husarbeid og turn er noe av det som står på mandagsplanen vår. Deilig å starte uken med masse energi😀!

I går fikk vi kaffebesøk og da stekte jeg opp et drøss av lapper. Jeg fikk nemlig låne steketakken av svigermor og da gikk stekingen lett som bare det! For en fantastisk følelse å kunne hive på 10 lapper av gangen!

Steketakke står øverst på ønskelisten min! Snakk om å føle seg voksen…

Jeg valgte å lage lappene med helmelk, men du kan gjerne bytte ut melken med surmelk. Surmelk er den tradisjonelle melken man bruker i lapperøra eller i svelerøra som det også kalles.

Nå skal jeg finne frem kveldsmat + gullmelk – perfekt før leggetid! Ha en nydelig kveld! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.