Gulrot og spinat smoothie

Hei fine deg og god onsdag! 💛

I dag titter jeg innom med en frisk og næringsrik oppskrift til deg – gulrot og spinat smoothie. Her går det i mat og mer mat om dagen. Er det noe jeg virkelig er god på så er det å luske i kjøleskapsdøren. Med så mye hjemmetid så er det viktig at maten jeg lager er sunn og bidrar med god og viktig næring.

Så tilbake til smoothien – denne her har enkle og gode ingredienser. Herlige grønnsaker som virkelig booster kroppen og energien. Jeg elsker spinat og har den alltid som et fast innslag i smoothien. Spinat er helt fantastisk og inneholder blant annet

  • C vitamin! Akkurat nå er det viktig å fråtse i c vitaminer. Det kan spinat bidra med.
  • Kostfiber som er gull for tarmen!
  • Vitamin B6 som bidrar til å redusere trøtthet.

Sliter du med å få i deg dagens 5 grønnsaker så kan jeg virkelig anbefale deg å lage en smoothie. Det er en super god måte å mikse sammen grønnsaker og frukt i ett og samme måltid.

En av mine beste kombinasjoner – gullmelk og smoothie. Dette drakk jeg etter dagens treningsøkt. Helt fantastisk!

Som jeg skriver i oppskriften kan du gjerne kjøpe frossen spinat i frysedisken. Da slipper du at spinaten blir vassen i kjøleskapet etter kort tid. I frysedisken finner du også frossen brokkoli og blomkål – begge grønnsaker som inneholder rå næring!

Hvis du skal drikke smoothie alene (dvs som et måltid) anbefaler jeg å tilsette litt nøttesmør. Avokadoen er en god fettkilde, men tilsetter du nøttesmør kan du være sikker på at du holder deg mett i flere timer!

Ønsker deg en nydelig kveld! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.