Isolasjonscookies med vanilje

Hei på deg og god torsdag! 💛

Tenker at det er flere som har blitt utrolig kreative de siste dagene. Alt fra forming til mat – her skal dagene fylles opp med aktiviteter som er gøyale for både liten og stor. Det vil si aktiviteter som gjør at barna mine ikke hopper på hverandre og krangler. Så langt fungerer det utrolig bra med utetid, matlaging og tv. Yes – et barn i hver sin stue (skjermtid må til når mor skal få unnagjort litt jobb).

En ting som er sikkert er at jeg har blitt utrolig snill mot meg selv. Dårlig samvittighet har jeg så og si lagt fra meg – nå gjelder det å senke skuldrene å ta dagene litt som de kommer.

Hele uka har jeg egentlig vært litt likegyldig til både husarbeid og inspirerende matlaging. Tror hele denne situasjonen vi alle er oppe i har påvirket meg den siste uken og jeg har rett og slett trengt litt tid til å lande i den nye normalen.

Gullmelk er et fast innslag hver eneste dag!

Men akkurat i dag kjente jeg på en ordentlig matglede. Jeg har funnet frem masse inspirasjon slik at jeg kan dele sunn og god mat med dere! Husarbeidet er også tatt så nå ser jeg frem mot en skikkelig digg fredagsfølelse i morgen.

For meg er det uhyre viktig å holde på rutinene mine så godt jeg bare kan. Selv om jeg nærmest løper rundt i treningstøy passer jeg på å sminke meg og føle meg bra. Jeg vil også tviholde på fredagsfølelsen, så i morgen skal jeg rett ut å kjøpe blomster. Trening er også høyt på lista mi og akkurat nå kombinerer jeg god gammeldags hverdagsaktivitet med litt egentid innimellom. Å få pulsen opp gjennom trening er etter min mening verdens beste terapi.

Med litt sukrinmelis på toppen blir de ekstra gode!

I dag deler jeg en utrolig enkel cookieoppskrift med deg. Disse er fulle av deilig meierismør og vanilje – en perfekt liten treat til kaffen. Ungene er også storfan av disse her og du kan mikse og trikse akkurat som du vil. Tilsett kakao eller sjokoladebiter så har du virkelig en favorittcookie du kan ta med deg på lekeplassen!

Ønsker deg en nydelig torsdag videre! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.