Ting jeg elsker fredag!

Hei fine deg og god fredag! 💛

En ting er sikkert – det er jammen ikke like enkelt å lage til et “ting jeg elsker fredag” innlegg i denne isolasjonstiden. Men jeg har så lyst at du skal kunne trekke deg litt tilbake og nyte et hverdagslig og kjent innlegg. Noen minutter helt for deg selv borte fra virkeligheten. Akkurat den følelsen kjenner jeg på hver eneste gang jeg skriver til deg. Dette er mitt lille univers og jeg elsker å dele sunn inspirasjon!

Så jeg fortsetter så godt jeg bare kan med å finne produkter som kan glede deg. Jeg ser også at flere og flere butikker leverer på døra så kanskje du får tak i fine produkter utenom den fysiske butikken også. 💛


Som jeg nevnte sist fredag så deler jeg en quote i hvert fredagsinnlegg fremover. Dagens sitat er kanskje ekstra viktig i disse tider da flere kjenner på ensomhet. Er du ute å går tur – smil til de du møter. Det er så viktig at vi deler glede selv om vi må holde avstand. Et smil kan gi så utrolig mye!


Fruktskål med cantaloupe:

Ok nå har jeg helt dilla på vegansk yoghurt med frukt. I know – typisk meg å bli helt hekta på noe. Men sånn er jeg og akkurat det får bare være. Jeg er et vanedyr av natur og når jeg først får smaken av noe godt da tviholder jeg på det.

Som denne lekre fruktskålen med blant annet cantaloupe melon. Hei til tettpakket næring i en og samme skål. For visste du at cantaloupe melon er fantastisk godt for kroppen? I tillegg til å smake friskt av sommer byr denne melonen på helt supre næringsstoffer.

Å legge til frukt og grønt i kostholdet er utrolig viktig og det finnes så mange varianter av frukt og grønt som du kanskje ikke tenker over å velge. Som for eksempel denne melonen her.

Verdens beste fat med godsaker!

Cantaloupe melon er fullpakket av vitamin C – et vitamin som virkelig kommer godt med når du skal styrke immunforsvaret. Man tenker gjerne at vitamin C er forbeholdt sitrusfrukter, men dette vitaminet finnes også i andre frukt og grønnsaker som for eksempel spinat og cantaloupe melon.

Melonen er også full av vann noe som er svært bra for hele kroppen! Det å spise mat som i tillegg hydrerer kroppen er en vinn vinn! Cantaloupe inneholder også fiber som er gull for magen!

Fyll opp kroppen din med herlige vitaminer og antioksidanter!

I denne skålen finner du blant annet:

 • Vegansk kokosyoghurt
 • Cottage cheese
 • Solsikkekjerner
 • Cantaloupe melon
 • Ceylon kanel
 • Fibersirup gold
 • Frosne bringebær

Mandelmelk fra Anglamark:

Coop har sitt eget økologiske merke, nemlig anglamark. Personlig så digger jeg de aller fleste av produktene deres. De har et fantastisk godt økologisk vareutvalg og prisen er utrolig bra. Du finner disse produktene i alle Coop sine butikker.

Mandelmelken som jeg deler i dag er helt ny på markedet og jeg har gledet meg til å teste den. Jeg elsker mandelmelk og liker at denne plantebaserte melken inneholder minimalt med sukker.

Mandelmelk passer perfekt i for eksempel smoothies eller andre drikker som kaffe og diverse shaker. Selve konsistensen er litt tynn, men når du mikser den i drikker fungerer den som regel svært bra.

Gjett om jeg toppet min med pisket krem.

Jeg testet den i en sjokoladeshake og i dag deler jeg oppskriften med deg. Utrolig god og latterlig enkel å lage. Denne shaken er et fantastisk bra alternativ til den vanlige milkshaken som er proppet med raske karbohydrater.


Du trenger:

 • 3dl mandelmelk
 • 1 banan (kan gjerne være frossen)
 • 1ss rå kakao
 • 1ss fibersirup gold
 • 1ss peanøttsmør

Ønsker deg en nydelig fredag og helg! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.