Ting jeg elsker fredag!

Inneholder reklame for arnika.no

Hei fine deg og god fredag! 💛

Håper du har en nydelig start på helgen din! I skrivende stund prøver jeg å balansere hjemmekontor, barnepass og hundre andre ting (føles det ut som). I dag er Ulrik med Lasse på jobb slik at det blir litt enklere for meg å sjonglere dagens oppgaver. Tenker vi er alle i samme båt – det er heldigvis kun for en periode, og akkurat det hjelper meg å holde på den positive stemningen.

Dagens innlegg blir kanskje litt annerledes enn det vanlige fredagsinnlegget. Jeg vil prøve så godt jeg kan å finne på alternative innlegg slik at du enda kan få din ukentlige fredagstimeout! I dag skal jeg dele mine favorittprodukter som jeg elsker å bestille over nett. Da kan du også enkelt klikke hjem varer og slippe å tenke på butikker og mas. Dagens bestilling er fra arnika.no som også er en av mine samarbeidspartnere. Du kan benytte koden 107772 når du bestiller, (da får du 10% avslag).


Jeg klikket hjem en hel haug av varer i dag – både til matlaging og kosttilskudd. Her kommer noen av de!

Mandelmel:

Som du kanskje har fått med deg så elsker jeg mandelmel! Jeg lager utrolig mange varianter av lavkarbodesserter med dette melet. Alt fra vafler, pannekaker og boller – mandelmel er et supert alternativ til vanlig mel. Karbohydratinnholdet i mandelmel er svært lite sammenlignet med andre meltyper (hvetemel, speltmel) og liker du best å spise lavkarbo jeg virkelig anbefale dette melet.

Jeg elsker å bruke mandelmel fra funksjonell mat.

Det er også naturlig fritt fra gluten så det passer utrolig bra i glutenfrie bakverk. Det eneste er at mandelmel ikke binder særlig godt – så du må bruke et bindemiddel som for eksempel fiberhusk. Dette er også lavkarbo.

Lavkarbocookies med blant annet mandelmel og mørk sjokolade.

Her kommer 3 ulike oppskrifter du kan bruke mandelmel i. Du finner også mange flere oppskrifter med mandelmel i bloggarkivet mitt.

Indian chai økologisk te:

Jeg elsker te og her i huset drikker vi te hver eneste kveld. Aller best liker jeg å skumme meg litt melk og ha oppi. Man kan fint lage sin egen chai latte hjemme på sitt eget kjøkken. Da slipper du også kunstige tilsetningsstoffer og masse sukker! Jeg har pleier som regel å bruke en chai te fra pukka, men i dag har jeg klikket hjem denne her. Gleder meg masse til å prøve!

Arcon Hodebunnsrens:

Rekk opp hånden hvis du elsker å bruke tørrsjampo. Etter barna kom er tørrsjampo min aller beste venn. Den redder meg så mange travle morgener når håret er ekstra fett! Men med tørrsjampo kommer det også noen bivirkninger. Den fører ofte til sår og tørr hodebunn og man skal egentlig ikke bruke det for ofte. Lettere sagt enn gjort, ikke sant? Jeg bruker tørrsjampo minst annenhver dag og akkurat nå føler jeg at håret mitt trenger en skikkelig god rens. Denne hodebunnsrensen er laget for å gjerne talg, svette og skitt og jeg er utrolig spent på å bruke den!

Gleder meg til å rense håret for smuss og talg!

Bio – Zink tabletter:

Er det et kosttilskudd jeg virkelig vil prakke på deg så er det sink. Sink er helt fantastisk bra for kroppen og vi bør alle ta sink daglig. Sink er blant annet helt avgjørende for et friskt og godt immunforsvar. Sink får du gjennom noe mat, men man kan også ta det som ekstra tilskudd. Kroppen lager det ikke selv så man må passe på å få det gjennom andre kilder.

Mat som har et høyt innhold av sink:

  • Hummer, østers
  • Biff, lam, svin
  • Kylling, kalkun
  • Kikerter, linser, svarte bønner, bønner
  • Cashewnøtter, hempfrø, gresskarfrø
  • Milk, yoghurt, egg
  • Egg
  • Havregryn, quinoa, brun ris
  • Kål, asparges, erter

Lag deg en deilig smoothiebowl med fersk kål. Med litt frossen banan og bær merker man ikke særlig til kålen.

Bananchips:

Denne chipsen her er så god! Denne chipsen består av papirtynne bananchips som er laget av Thailandske bananer. De er dekket med havsalt og smaker helt himmelsk! Dette her er helgesnacks for alle penga – ikke en chips du bør trykke innpå i hverdagen. Husk alt med måte!

Ønsker deg en nydelig fredag! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.