Lavkarbo gulrotkake

Hei fine deg og god onsdag!💛

Jeg vet ikke med deg, men denne isoleringen gjør meg greit sulten. Det vil si psykisk sulten. Sånn sult som kommer fra ren kjedsomhet – den som gjør at kjøleskapsdøren går opp og igjen hele dagen lang. Heldigvis har jeg blitt bedre. De to siste dagene har jeg faktisk klart å spise til faste tider. Fristende og mettende måltider som holder meg mett og god i minst 3 timer. Hemmeligheten er å tilsette litt fett til måltidet. Avokado, olivenolje, nøttesmør – alle gode fettkilder som stabiliserer sulthormonene.

Jeg elsker å ha noe digg stående klart når jeg kjenner at søtsuget melder seg!

Så her får du en greit god oppskrift på en lekende lett gulrotkake! Den er også glutenfri + lavkarbo og den inneholder gode næringsstoffer fra både gulrøttene og det tilsatte krydderet (ingefær og kanel).


Merk deg at når du bruker mandelmel så bør du tilsette en form for bindingsmiddel (jeg liker best fiberhusk). Den kjøper du på butikken i allergihyllen. Det er stor forskjell på pris og du trenger ikke å kjøpe den dyreste.

Jeg elsker å bruke mandelmel i flere oppskrifter og det er helt genialt i både kaker og pannekaker / vafler!

Ønsker deg en nydelig onsdag videre! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.