Lavkarbo 17. mai kake med nøttebunn

Hei fine deg og god mandag! ❤️

Håper mandagen din har startet fint! Her har jeg akkurat spist opp siste rest av kremkaken jeg lagde i går. Denne kaken er perfekt nå som 17. mai står på kalenderen. Ulrik har også bursdag fredag 15. mai så her er det flere festdager å ta av.

For min del er denne kaken helt perfekt da den er lavkarbovennlig og utrolig god. I oppskriften finner du blant annet nøtter, mandler og masse deilig ostekrem. Helt etter min smak for å si det slik. Jeg elsker kombinasjonen av krem og ferske bær. Det er noe utrolig fint og vårlig over det hele. De friske bæra gjør at kremen ikke blir overveldende og smakene passer så godt sammen.

Jeg elsker 17. mai!

Helt seriøst – mascarponeost må være den beste osten i verden når det kommer til dessertoster. Med en anelse sukrin+ og litt lett pisking blir denne osten helt fantastisk. Leter du etter en enda enklere dessert kan du piske opp litt mascarponeost, kremfløte og vanilje – tilsette noen ferske bær og bare nyte! Enklere blir det ikke.

Ønsker deg en nydelig mandagskveld! ❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.