Ting jeg elsker fredag!

Hei fine deg og god fredag! 💛

Håper du har en storfin start på helgen din. I går kom min lillebror og hans samboer reisende fra Bergen. Vi gleder oss til å være sammen med familien og nyte helgen til det fulle! I dag kommer også rørleggeren og gjør ferdig badet i andre etasje! Ser frem til å vise det til dere!


I dag tipser jeg selvsagt om fine produkter jeg digger denne uken. Legger også med oppskrift på en supergod og saftig 17. mai kake helt uten sukker! Den gikk ned på høykant her hjemme og jeg gleder meg til å servere den på nasjonaldagen. 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

Dream Salty Caramel Delight fra Diplom is:

Ok gjør deg klar for sommerens nyhet i isdisken! Diplom is har kommet med en lekker og velsmakende is som er *trommevirvel* sukkerfri! Yes du hørte riktig. En kremete is dekket av sjokolade helt uten sukker og få kalorier! Den inneholder selvsagt et drøss med søtstoffer, men akkurat det går helt fint for meg når vi snakker om is engang i blant.

Jeg fant de på Coop mega!

Is er noe av det beste jeg vet. Jeg elsker å lage is hjemme i ismaskinen, men noen ganger er det gull verdt å ha en is liggende klar i fryseboksen. Som for eksempel i går da jeg jogget 1 mil og så for meg sofa, serie og is når jeg kom hjem. I slike små herlige øyeblikk er det virkelig fantastisk å ha noe lett tilgjengelig som smaker himmelsk!

Brokkolispirer:

Brokkolispirer er noe jeg har skrevet om før, men det er virkelig verdt å skrive om både en og to ganger. Brokkolispirer er helt utrolig godt for helsen og du kan bruke de i alt fra smørbrød, salater og smoothies. Lettvint næring med andre ord!

Det aller beste med brokkolispirer er at de er tettpakket med supre næringstoffer som booster kroppen. Bare små mengder brokkolispirer gir like stor helsegevinst som større mengder fullvokste grønnsaker.

Supermat!

Disse spirene er også gull for tarmmiljøet! De hemmer blant annet vekst av dårlige bakterier og fører til sunnere tarmflora. Og en sunn og velfungerende tarm betyr godtet immunforsvar, hormonbalanse og minimalt med betennelse. Jeg elsker å putte brokkolispirer i smoothies og i salater. De smaker også helt supert på brødskiva sammen med litt ost og skinke.

Balance sjokolade søtet med stevia!

Her kommer mitt sjokoladetips denne helgen! Og tro meg når jeg sier deg at denne sjokoladen her må du ikke gå glipp av. Søtet med stevia gjør denne melkesjokoladen nærmest fri fra sukker og et perfekt valg i sjokoladedisken (synes jeg). Du finner den på godteributikken Dropsen. Jeg var ikke klar over at Dropsen hadde sukkerfrie produkter så jeg var ganske så overrasket da jeg kom over denne. Den kommer i flere herlige varianter så her er det bare til å velge sin favoritt!

Ønsker deg en fantastisk fin fredag og helg! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.