Lårfilet av kylling i saftig kokoskrem

Hei fine deg og god mandag! 💛

Jeg elsker å starte uken med en velsmakende middag! Som oftest trener jeg rett etter jobb på mandager og akkurat det gir meg så mye fin energi! Energi til å utforske litt i matbutikken og finne på noe ekstra godt til middag. Tro meg når jeg sier at jeg ofte tyr til både toast og speltlompepizza til middag – men noen ganger tar jeg meg litt ekstra tid på kjøkkenet.

Personlig så elsker jeg lårfilet av kylling! Den inneholder mer fett enn vanlig kyllingfilet og det gjør at den smaker skikkelig godt og saftig. Et perfekt stykke kjøtt å ha i både stekepannen og på grillen. Man kan også teste seg frem til lekre marinader og gjøre kjøttet enda mer spenstig.

Jeg kjøper lårfilet av kylling på Rema 1000.

Dagens rett består blant annet av gode grønnsaker og kokosmelk. En herlig kombinasjon jeg simpelthen elsker! Jeg valgte salat, brokkolispirer og agurk som tilbehør, mens resten av gjengen hadde byggrynsris til. Denne retten oser av deilig hvitløk (min favoritt), men du kan velge å bruke mindre enn det som står i oppskriften.

Ønsker deg en nydelig mandagskveld videre! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.