Lavkarbo bagels

Heisann fine deg og god onsdag! 💛

I dag titter jeg innom med en aldeles velsmakende og enkel oppskrift til deg! Lavkarbo bagels som gir ekstra glede i matpakken eller som en god og mettende kvelds. Husk at når man lager mat som er lavkarbovennlig er det større fokus på fett – da må man regne med et mektig resultat som metter svært godt.

For meg så fungerer et lavkarbokosthold svært bra. Jeg vil ikke si at jeg er direkte lavkarbo, men kostholdet mitt består av rikelige mengder fett og svært lite raske karbohydrater. Akkurat dette gjør at min kropp trives utrolig bra. Vi er alle forskjellige, men jeg vil tørre å påstå at et kosthold bestående av store mengder karbohydrater fra hvitt mel ikke er særlig gunstig for noen.

Det som er ekstra fint er at man kan kombinere ulik mat. Man trenger ikke å velge det ene eller det andre. Balanse er en fin ting å tenke på når det kommer til både mat og trening.

Jeg elsker å kombinere pålegg som kalkunpålegg og skinke med avokado! Avokado på brødskiven / rundstykket er så utrolig undervurdert! Med tanke på alt det sunne fettet og næringsstoffene du finner i avokado er dette virkelig en påleggsvinner.

Sesamfrø inneholder rikelig med protein, jern, magnesium og kalsium.

Du kan gjerne fryse disse og ta opp etter behov! Jeg elsker også å smøre de med kremost og laks. En skikkelig bagel klassisker med andre ord!

Ønsker deg en nydelig onsdag videre! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.