Ting jeg elsker fredag!

Hei fine deg og god fredag!

Håper du har en strålende morgen så langt! Fredagsfølelsen er på plass og i dag tar jeg endelig sommerferie! Skoleferien starter om noen få timer og da står bobler, middag og kos på menyen. Været er enda helt fantastisk og akkurat det gir meg så mye glede at jeg ikke finner ord. Sol og varme gjør noe ekstra godt for sjelen og jeg sender ut god energi og håper det varer!

I dag deler jeg mine favoritter denne uken og jeg håper du kan finne frem kaffekoppen og ta noen minutter helt for deg selv!

Porselenkopper fra IKEA:

Hvis du kjenner til mine interesser så vet du sikkert at IKEA står høyt på lista. Jeg har praktisk talt vokst opp på IKEA (andre familier dro på tur hver helg, min dro på IKEA). Film i lekerommet, billig softis og vannfylte pølser – IKEA i mitt 💛.

IKEA er kanskje kjent for storproduksjon og en og samme stil, men noen ganger kan man finne unike skatter i det o´store varehuset. Jeg er en kløpper på å finne varer som skiller seg ut fra den tradisjonelle IKEA stilen. Det vil si varer som ikke skriker IKEA med en gang du ser på dem.

Ofte kan man finne produkter som består av svært godt materiale til en rimelig pris. Jeg elsker porselen og særlig godt liker jeg servise med flotte mønstre. Med tanke på alle bildene jeg tar er det viktig for meg at serviset jeg bruker skiller seg litt ut. Disse søte kaffekoppene er laget av porselen og de minner om fine tradisjonelle og gjerne litt gammeldagse kopper.

Tapastallerken:

Nå skal jeg vise deg mitt aller beste snackstips. Jeg elsker en god tapastallerken når helgen ringes inn og denne kombinasjonen her er helt fantastisk. Italiensk skinke, spanske oster og en herlig nøttemiks.

Jeg synes også det er ekstra godt med litt frisk frukt til. Gjerne en type melon eller noen friske bær.

Mine favoritter!

Når jeg forteller folk at chipskarrieren er lagt på hylla blir de alltid så overrasket. Hva? Ingen chips? Hva spiser du da når du skal kose deg? Akkurat dette spiser jeg. En herlig miks av utrolige smaker. Mat som virkelig passer til en sen sommerkveld med et glass rosevin. Helt perfekt i mine øyne!

Kokoskrem:

Visste du at kokosmelk kan piskes luftig? Du kan også ha kokosmelk i egne krembeholdere. Tilsett gjerne litt sukrin + for å gjøre den ekstra digg!

Sommerens smykker:

Jeg elsker å piffe opp et antrekk med diverse smykker og øredobber. Personlig elsker jeg gullbelagte smykker som matcher ringene mine. Jeg har en tradisjonell giftering i gult gull og da synes jeg det er så fint når alt står i stil. Tenker du å handle inn litt fint tilbehør nå kan jeg tipse om salg flere steder. Flere butikker har svært gode priser (sommersalg) og du kan enkelt gjøre et kupp i disse dager!

Glitter har et kjempefint sommersalg akkurat nå og de tilbyr også øredobber i ekte sølv. Selv kan jeg ikke bruke uekte øredobber mer enn et par timer da jeg får skikkelig vondt av det. Heldigvis kom jeg over disse gullbelagte sølvøredobbene på halv pris.

Gresk yoghurt med kokossmak fra Synnøve:

Klar for en skikkelig digg yoghurtnyhet? Synnøve har lansert en supergod kokosyoghurt helt uten sukker. Den smaker helt utrolig og konsistensen er helt fantastisk! Gresk yoghurt på sitt beste!

Jeg elsker å bruke yoghurt i for eksempel smoothies og smoothiebowls og i dag ble det et par spiseskjeer i smoothiebowlen. Frisk, godt og en herlig smak av kokos!

Så fantastisk god!

Ønsker deg en fantastisk flott helg! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.