St.Hans boller

I dag er det St.Hans og jeg må innrømme at jeg ikke har tenkt særlig over det. Vanligvis er det St.Hans bål og et helt eget opplegg denne dagen, men når tidene er som de er har hele feiringen gått oss hus forbi. Heldigvis skinner sola og akkurat det har vi utnyttet fullt ut i dag☀️.

Ellers har jeg slått på stortromma og laget noen skikkelig fine boller i dag. Boller er en stor favoritt hjemme hos oss. Spør du Lasse kunne han levd på fersk bakst. Lukten, konsistensen og selvsagt smaken gjør boller helt uimotståelig.

Jeg elsker å bake med siktet speltmel. Personlig liker jeg best å bytte ut vanlig sukker med sukrin gold eller kokosblomstsukker. Resultatet blir etter min mening helt fantastisk om ikke bedre enn vanlig 😉. Hvis du ønsker kan du gjerne bruke vanlig hvetemel i denne oppskriften.

Liker du best vanlig hvetemel kan jeg tipse om Coop sitt Anglamark merke. Det er økologisk og de fører blant annet produkter til baking. De koster omtrent det samme som vanlige produkter, noe som er helt fantastisk med tanke på at det er økologisk!

Min absolutte favoritt er ferske boller toppet med deilig meierismør som smelter lett og en stor skive Jarlsberg ost. Akkurat det er ren lykke på en tallerken.

Ønsker deg en fantastisk fin kveld ⭐️

2 thoughts on “St.Hans boller

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.