Sommerspyd!

Hei fine deg og god torsdag! 🍉

I skrivende stund har jeg akkurat kommet inn dørene etter en frisk og herlig joggetur! Jeg elsker å ta meg en treningstur når jeg føler at ting blir litt mye. To do lister er vel og bra, men noen ganger må man bare legge alt i fra seg og samle tankene. En av de viktigste tingene jeg har lært er at man ikke kan være særlig effektiv hvis man ikke tar seg en pause inni mellom.

Når sommeren er på sitt aller beste er det så viktig å være ute å nyte finværet. Å stå lenge på kjøkkenet er ikke like fristende, så da er det gull verdt med enkel mat som er lett å lage!

I dag deler jeg et supert tips med deg! Friske sommerspyd med både ost, frukt og grønnsaker. Fantastisk gode på smak, friske og utrolig lettvinte å lage. Du kan gjerne bytte ut fetaosten med vanlige ostebiter, men personlig så synes jeg fetaost gir et ekstra kick til spydet. Anglamark sin fetaost smaker akkurat like godt som den i Hellas og den passer perfekt til resten av tilbehøret!

Du trenger: 1 pakke cherrytomater🍉1 pakke fetaost 🍉 1 pakke basilikum 🍉 1/2 vannmelon

Slik gjør du: Skjær opp vannmelonen i mindre terninger. Riv av basilikumblader. Legg klart cherrytomater. Skjær opp fetaosten i terninger. Fordel slik du ønsker på diverse spyd. Jeg fant disse her på Nille.

🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉

Du kan også legge til annen frukt eller bytte ut vannmelon med cantaloupe melon / honningmelon. Jordbær og bananspyd er også en sikker vinner til de aller minste!

Ønsker deg en nydelig torsdag videre! 🍉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.