Grønn kylling med kremet kokosmelk

Hei fine deg og god tirsdag! 💛

Her kommer en aldri så liten middagsoppskrift du kan prøve deg på! Marinert lårfilet av kylling blandet med herlig kokos.

Jeg elsker å lage det lille ekstra når tiden strekker til. Som regel er det forbeholdt helgene, men noen ganger er det utrolig fint å lage en mer tidskrevende middag i hverdagen. Ovnsbakte poteter er noe av det beste min familie spiser, så hva er vel bedre enn å blande de inn i litt gyllen gurkemeieblend?

Poteter smaker helt fantastisk sammen med gyllen blend – du kan også skjære de opp i mindre biter å lage noen deilige pommes frittes. Da har du de over i en pose sammen med krydder og olivenolje og rister løs før du fordeler dem på et stekebrett.

Før de skal i ovnen!

Jeg simpelthen elsker å blande hakket spinat i middagene våre. Ungene har aldri kommentert det når spinaten er finhakket og blandet inn i resten av maten. Og lårfilet av kylling? Helt fantastisk god på smak!

Jeg brukte en pose med grillmiks grønnsaker fra Rema 1000, samt litt ekstra brokkoli. Her i huset elsker faktisk alle brokkoli så da blir det som regel den grønnsaken jeg bruker mest.

Ønsker deg en nydelig tirsdag videre! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.