Ting jeg elsker fredag!

Hei fine deg og god fredag! 💛

Håper du har en rolig og fin fredag så langt. Her har jeg akkurat kommet hjem etter en aldri så liten helsekost “haul” (noe som gir meg utrolig god energi). Jeg blir rett og slett hoppende glad av å investere i egen helse! Finne produkter som virkelig gir det lille ekstra i kroppen er gull verdt og jeg gleder meg til å dele det videre med deg! Dagens produkter består blant annet av en eplesidereddik som inneholder både gurkemeie ingefær og chili. For en gurkemeieelsker som meg selv er dette en gullgruve av de sjeldne.

Så la oss gå rett på sak – her kommer mine favorittprodukter denne uken. Len deg tilbake, nyt livet og kos deg med dette innlegget. Det fortjener du!

Rå eplesidereddik med gurkemeie, ingefær og chili:

Som du sikkert vet så elsker jeg eplesidereddik. Dette er noe jeg bruker daglig og jeg vet at fordøyelsen min har så godt av det. Jeg bruker som regel Helios sin økologiske eplesidereddik, men da jeg kom over denne med gurkemeie (!!!) i måtte jeg bare prøve. Og la meg si det slik – jeg har funnet en ny favoritt. Denne smaker mildere og har ekstra gode og betennelsesdempende ingredienser i. Gjett om flere i min familie skal få gule gaver til jul!

Økologisk og fermentert eplesidereddik med gurkemeie, ingefær og chili – rå, ufiltrert, upasteurisert og med levende bakteriekultur som kalles “moder”. Moder inneholder enzymer og næring, som fungerer som mat for tarmbakteriene. Drikkes som shot, måltidsdrikk, eller som te spedd ut med vann.

Informasjon fra flasken.

Jeg er overbevist om at rett mat og drikke kan gjøre underverker i kroppen vår. Er du skeptisk til naturlig og betennelsesdempende mat og drikke kan du jo prøve det ut i en periode. Se om det har en effekt i din kropp! Jeg anbefaler alle å ha et åpent sinn og tenke over at det vi putter i oss har mye å si for resultatene vi får.

KSM 66 (ASHWAGANDHA):

Helsetrender kommer og går og vi trenger ikke å kaste oss ut på alt som er der ute. Det er viktig at vi finner vår greie, vår balanse oppi det hele. Følger du livsstilskontoer på sosiale medier vet du at det florerer med ulike kosttilskudd og helsetips. Ikke la deg stresse av all den ulike infoen folk kommer med. Det samme gjelder når du hører og leser det jeg sier og skriver. Ta med deg det som passer for deg, din livsstil og din kropp!

For en stund tilbake fikk jeg et tips om å starte med ashwagandha. Jeg hadde så vidt lest om dette før og var litt usikker på hele greia. Etterhvert som jeg leste og hørte på andre sine resultater ble jeg mer og mer overbevist om å prøve dette ut. Kanskje du også lurer på hva dette kosttilskuddet er?

KSM66 er et klinisk dokumentert og økologisk dyrket fullspektrum ekstrakt av urten ashwagandha. Urten er ansett som Prinsen av Ayurveda og er benyttet i årtusener for å gi kraft, balanse og harmoni. Nye studier bekrefter bruken og antyder at Ashwagandha (KSM66) kan bidra til økt toleranse for stress, fysisk og mental kapasitet, samt emosjonell balanse, evne til å hente seg inn raskere, overskudd og lettere innsovning. I tillegg er ashwagandha tradisjonelt brukt for utholdenhet og økt muskelmasse ved trening. KSM66 er økologisk fremstilt gjennom «GREEN CHEMISTRY», en metode hvor hverken kjemiske løsemidler eller alkohol benyttes. Resultatet er et lettopptakelig fullspektrumekstrakt, med naturens hele kompleksitet og balanse mellom de aktive stoffene.

Fra Sunnkost.no

Er det noe jeg virkelig skal fokusere på fremover er det å senke stressnivået i kroppen min. Stress skaper ubalanse i kroppen og fører til uro, angst og sykdom. For min mentale og fysiske balanse er det viktig å holde stressnivået nede. Det tror jeg de aller fleste av oss har godt av.

Mister Free Tortilla Chips med chiafrø:

Fredag betyr helg, kos og snacks. Mine barn vet at når fredagen kommer er det sofakos med film og noe digg i skåla. Jeg liker best å kjøpe chips og lignende på helsekost da de ofte inneholder litt mer fiber og noe mindre salt enn vanlig butikkchips.

Denne tortilla chipsen smaker utrolig godt, har et høyt innhold av fiber og den inneholder chiafrø. Du kan spise den som den er, eller lage en stor skål med guacamole til! Uansett passer den perfekt til helgen!

Håper du kan ta med deg litt inspirasjon denne fredagen. Ønsker deg en nydelig helg! 💛

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.