Speltsnurrer med råkakao

Hei fine deg og god søndag!

Håper du har en nydelig helg så langt! Jeg vet ikke med deg, men søndag er ekstra fin etter min mening. Jeg elsker å se frem til en ny uke, planlegge, slappe av og nyte siste dag i helgen før mandagen kommer. Søndag for meg betyr late morgener, gullmelk, kaffe, planlegging, husarbeid, trening og masse god mat. Å sette pris på de små detaljene er så innmari viktig – rent sengetøy, nyvaskede klær og frisk luft. Rene magien!

I dag deler jeg en utrolig god og fin oppskrift med deg – speltsnurrer med råkakao. Jeg baker alltid med spelt og for oss fungerer det bra. Det er flere meninger om vanlig hvetemel og speltmel, og forskjellen på disse to. Jeg foretrekker speltmel og vil alltid bruke det fremfor hvetemel. Hvis du tenker at hvetemel er best for deg så bruker du det.

Jeg velger også å bruke kokosblomstsukker når jeg baker til barna mine. Du kan gjerne bytte ut med sukrin gold hvis du ønsker det, eller annen søtning som tilsvarer 80 g kokosblomstsukker. En av grunnene til at jeg bruker denne søtningen er at den har en lavere glykemisk indeks enn vanlig sukker. Det vil si en saktere blodsukkerstigning. Det er heller ikke raffinert og det bidrar med god næring til tarmen.

Ønsker deg en fantastisk fin og god søndag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.