Julekontor, regninger, kalender og julecookies

Hei fine deg og god torsdag!

Innlegget innholder sponsede produkter

Håper dagen din er magisk så langt! I dag startet dagen med en stor kopp kaffe og Snøfall rullende over tv skjermen. Jeg elsker å stå opp ekstra tidlig slik at morgentimene kan være rolige og avbalanserte. Å nyte dagens første kaffekopp mens barna ser barne tv er virkelig magisk. Akkurat nå er Snøfall og Stjernestøv de store favorittene . Vi har blitt enige om å se Snøfall om morgenen og Stjernestøv om kvelden. Snakk om å være desember rutinerte😉.

Ellers var jeg innom postkontoret før resten av verden og plukket opp litt diverse bestillinger. Akkurat nå er det julegaver og interiør til stuen som står øverst på lista. I en av pakkene fra KMSNORWAY fant jeg en nydelig pakkekalender! 24 pakker kun til meg. For en glede! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en pakkekalender så dette blir stas i dagene fremover!

På tirsdag ble vi også ferdige med tv delen av stua vår. Det vil si at lister mangler (men hvem bryr seg om lister når halve huset har stått på hodet i over to måneder)? Sofa, tv benk, tv og barnas pyntede juletre er på plass – og akkurat nå er det helt perfekt i mine øyne. Med verdens fineste juleatmosfære har jeg sofa kontor på andre dagen. Desember er en travel måned for de aller fleste og akkurat nå holder vi på med regnskap, bestillinger og diverse momsutgifter før året avsluttes. Jeg har også vært over gjennomsnittet ofte på postkontoret de siste ukene så regningene fra posten har hopet seg opp 😉. Flere lurer også på fargen her inne – den heter Macchiato og er fra Jotun.

Ellers lagde jeg og Klara noen deilige julecookies i går ettermiddag. De finnes ikke næringsrike, men noen ganger trenger man en mektig og sjokoladefylt cookie med masse julestemning i. Har du lyst til å prøve de ut kan du følge denne oppskriften:

C O O K I E S F O R C H R I S T M A S

100 g romtemperert ekte meierismør 🍪 80 sukker🍪 1 egg 🍪 150 g speltmel 🍪 1 ts bakepulver 🍪 1/2 pose nonstop

Visp sammen smør og sukker til det blir hvitt. Tilsett egget og rør det inn. Bland sammen mel og bakepulver og rør det godt sammen med resten. Tilsett nonstop helt tilslutt. Jeg brukte en muffins skje og lagde 8 store cookies. Man kan gjerne lage de mindre. Stekes i 15 minutter på 180 grader.

All I want for Christmas is you . . .

Ønsker deg en nydelig dag videre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.