Tips til hjemmetrening

Hei fine deg og god mandag!

Dagen i dag startet med en fantastisk god treningsøkt hjemme i stua. Før Covid hadde jeg aldri trodd at hjemmetrening kunne være så effektivt. Tidligere har jeg drevet mye med yoga her hjemme, men jeg har aldri fokusert på styrke og cardiobasert trening i egen stue. Det siste året har jeg fokusert mye på å gjøre kroppen sterkere. Kondisjonen er på plass, nå har jeg også blitt flinkere på å trene de store muskelgruppene med ulike styrkeøvelser.

Det enkle er ofte det beste! Med de riktige øvelsene kjenner man at det brenner godt selv med lette vekter.

Siden mars har jeg gått til innkjøp av diverse treningsutstyr som giør hjemmetreningen mye enklere å få til!

Ofte så trenger man ikke alt av utstyr – litt er bedre enn ingenting, og planlegger du litt hva du vil trene og fokusere på så har du kommet langt. Jeg for min del har valgt å investere i noen gode treningsstrikker med ulik styrke. Jeg har også kjøpt inn slides som gjør treningen mer utfordrende og jeg har fått tak i noen enkle manualer.

Disse kommer også i tyngre utgaver.

Strikker og manualer fant jeg på Rusta til en rimelig penge. De har også tyngre manualer hvis du ønsker det. Strikkene er virkelig gode og tåler en god trøkk. Gulvslides fant jeg på XXL.

Jeg liker best å trene etter et gitt program (dvs en treningsapp eller en onlineøkt på Sats appen). Den siste tiden har jeg brukt en app som heter Kira Stokes Fit App – den er helt rå. Det er en kombinasjon av styrke og cardiotrening som virkelig setter fart på pulsen. Mye egen kroppsvekt, men også mye fokus på manualer og treningsstrikk.

Ønsker deg en flott dag videre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.