Juletre og julestemning

Hei fine deg og god tirsdag!

I dag tenkte jeg å dele litt detaljer angående juletreet vårt. Får flere spørsmål om både tre og pynt – så her kommer et aldri så lite innlegg om akkurat det.

O H C H R I S T M A S T R E E

Vi skiftet ut den ekte granen med et falsk et i fjor. Det valget satt langt inne for en ekte juletreelsker, men jeg må være ærlig å si at jeg ikke har angret en eneste gang. Man kan sette det opp 1 desember og det mister ingen nåler. For tro du meg, jeg har funnet nåler langt uti sommerferien 😉.

De falske blomstene i gull er fra Nille. De gjør seg svært flotte i treet. Jeg putter dem inn i grenene og gjemmer bort stilken.

Selve juletreet gir meg også en magisk julestemning. Lysene som gir en fantastisk fin og lun stemning i de mørkeste desember dagene er noe helt for seg selv. Pynten har jeg samlet på helt siden Lasse og jeg flyttet inn sammen for 10 år siden. Da var det plutselig vår oppgave å pynte den lille leiligheten vår til jul. Og siden den gang har vi laget våre egne juletradisjoner som gleder meg langt inni sjela.

Siden innflytting i nytt hus i februar har vi pusset opp rom for rom. Denne høsten startet vi på kjøkken og stue. Selve kjøkkenet har fått en helt ny plass i huset så denne oppussingen var ganske krevende mtp at vi gjør det meste selv. Men vi er straks i mål, og selv om juletreet står mellom koketopp og elektrisk verktøy gir det ufattelig stor glede.

T I S T H E S E A S O N

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Julepynten er kjøpt hos Hageland, Ikea, Kid, Skeidar, Home&Cottage, Søstrene Grenes og Nille over en 10 års periode. Jeg elsker å kjøpe litt hvert år. Treet vårt er fra Coop Obs bygg og selges til medlemspris (1990kr) hvert år. Trikset er å bruke ekstra god tid på å “gre” ut treet. Før jeg setter treet sammen passer jeg på at alle grenene står ut. Slik oppnår du et svært fyldig resultat. Jeg har sett dette treet utstilt ved flere anledninger og det kan ikke sammenlignes med det vi har.

Ønsker deg en nydelig tirsdag videre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.