Min favoritt smoothie

God morgen fine deg og god tirsdag!

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg putter oppi frokostsmoothien min. Som regel tilsetter jeg en herlig miks av grønnsaker jeg har tilgjengelig i kjøleskapet pluss diverse andre ingredienser som er bra for kroppen.

Vanligvis måler jeg ikke opp innholdet, men siden flere av dere etterlyser en grønn smoothie oppskrift deler jeg min favorittoppskrift i dag!

Jeg elsker å tilsette fiberhusk i smoothien min. Dette er for å gjøre smoothien enda mer fiberrik og dette pulveret er svært gunstig med tanke på blodsukkerkontroll. Fiberhusk gjør at fordøyelsen går litt saktere noe som igjen fører til at blodsukkeret får en god effekt.

Ellers prøver jeg å huske på min egen sjekkliste når jeg lager smoothie:

Protein

Fiber

Fett

Grønnsaker

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Med disse 4 elementene kan du være sikker på at smoothien din er næringsrik. Jeg bruker også vann eller usøtet mandelmelk og svært lite raske karbohydrater i smoothien min. Vanligvis putter jeg oppi 1/4 – 1/5 frossen banan for å balansere ut den “grønne” smaken.

En annen ting jeg simpelthen elsker å tilsette i smoothien er fersk ingefærrot og gyllen gurkemeieblend. Dette gir en forfriskende smak og det er betennelsesdempende! Når vi snakker protein liker jeg best å tilsette proteinpulver som er helt naturlig. Her kan jeg anbefale Plantforce sitt synergi pulver. Man kan også droppe proteinpulver og erstatte det med feks cottage cheese. Denne osten inneholder et svært høyt innhold av protein!

Du trenger:

1/4 frossen banan ⭐️ 1/2 avokado ⭐️ 4 frosne brokkolibuketter ⭐️1 bit ingefær ⭐️ 1/2 ts fiberhusk ⭐️ 1/2 scoop proteinpulver ⭐️ 3 dl vann ⭐️ 1 dl kremete kokosmelk fra kjøleskapet

Miks alt sammen i en god blender og nyt!

Elsker å tilsette betennelsedempende magi i smoothien!

Personlig så elsker jeg å starte dagen med en forfriskende smoothie med masse grønt! Jeg føler meg alltid full av energi etter en god dose grønt påfyll! Og fersk ingefær i smoothien? Helt magisk spør du meg!

Ønsker deg en nydelig tirsdag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.