Proteinrike hverdagslefser uten gluten, raske karbohydrater og melk

Hei fine deg!

Inneholder reklame

Håper du har en nydelig onsdag så langt! Her skinner solen og frosten lyser opp dagene. Fint vær i januar er undervurdert og jeg er så hoppende glad for finværet vi har akkurat nå. I dag ble Klara hjemme fra barnehagen og vi fikk gått en lang tur i solskinnet. Jeg vet ikke med deg, men jeg blir ekstra sulten av mye aktivitet 😉.

Så dagens lunsj bestod av 3 proteinrike pannekaker stappet med påleggsfavoritter (dvs det jeg hadde tilgjengelig i kjøleskapet)😜. Noe av det jeg elsker med pannekaker er at man kan bruke dem til alle dagens måltider inkludert dessert! Kjenner du at hverdagen blir ekstra bra med noe søtt etter middagen er funksjonell mat sin lønnesirup helt magisk på nystekte pannkaker.

En ting jeg synes er ekstra fint med mine pannekaker er at de er glutenfri, melkefri og lavkarbo. I tillegg inneholder de masse proteiner, noe som gjør deg mett og sterk! En annen ting er at disse pannekakene / lefsene her tar deg noen minutter å lage!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Du trenger:

1 ss chiafrø ⭐️ 1 ts fiberhusk ⭐️ Litt vann ⭐️ 3 egg ⭐️ 1 scoop proteinpulver ⭐️ 1 ss sukrin gold

Slik gjør du:

Ha 1 ss chiafrø og 1 ts fiberhusk i en bolle. Ha litt vann over i bollen slik at det akkurat dekker chiafrøene og fiberhusken. La det stå i 2 minutter. Tilsett egg, sukrin gold og proteinpulver og mos alt med en stavmikser. Stekes på høy varme og serveres med engang!

Som du kanskje vet så elsker jeg proteinpulver. Det gjør det utrolig enkelt å få i seg proteiner – særlig etter trening. Proteiner er så innmari viktig for kroppen vår og man skal tenke litt over at man får i seg nok proteiner i løpet av en dag. Når det kommer til proteinpulver finnes det utrolig mange alternativer på markedet. Dessverre er flere av disse av dårlig kvalitet og de aller fleste er tilsatt uheldige tilsetningsstoffer.

Et pulver som er fantastisk bra og har rene og fine ingredienser er Plantforce energy. Det er et plantebasert proteinpulver som oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder og krav om bra smak, behagelig konsistens og naturlige ingredienser. Plantforce Energy er en optimal blanding av proteiner fra brun ris, erter og hamp. Jeg kjøper alltid pulver med helt naturell smak da jeg fortrekker en smaksfri tilsetning i både mat og smoothies.

Jeg kjøper mitt på arnika.no

Pannekaker kan brukes til så mye! Jeg bruker disse lefsene til bacon, lønnesirup, tacofredag og til hverdagslunsjen!

Som sagt kan du putte hva enn du ønsker i disse lefsene. I dag bestod mine av plantebasert smør, spinat, spekeskinke og ost. Andre alternativer kan være pesto, brokkolispirer, avokado, kalkunpålegg, snøfrisk osv. Du kan også ha de sammen med bacon og lønnesirup!

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.