Fredagstid

Fredagsblomsten. La det blir en fredagstradisjon.

Håper du har en fin start på fredagen din. Jeg elsker fredager. Fredager er en av mine favorittdager, sånn rett etter lørdag. Helg er faktisk helt magisk. Nå som kjøkken og stue er på plass her hjemme er det mer tid til å slappe av og gjøre slike trivielle ting som å gå en liten formiddagstur til butikken eller lekeplassen. I stedet for at Lasse skal bli hjemme å jobbe med oppussing kan alle bli med. Det er fint det! Akkurat denne helgen går til kurs for min del. Jeg skal ta siste kurshelg i Bergen (Sats instruktør) og blir endelig ferdig. Covid har utsatt kurset både en og to ganger, så nå blir det fint å fullføre. Flyet går ikke før i morgen så jeg får tid til både rødvin, mørk sjokolade og NRK i kveld.

Kaffe er ekstra fint om fredager. Skal jeg ut på noe passer jeg alltid på å unne meg en coffee to go. Svært lite slår cappuccino med havremelk.

I dag startet dagen med en iskald joggetur i soloppgang. Hvis du ikke har jogget i soloppgang før anbefales det på det sterkeste. Det er noe av det mest fredeligste jeg gjør. Jeg glemmer nesten ut at pulsen er høy og pusten er noe pesende. Plutselig har jeg jogget flere kilometer uten at jeg har tenkt noe særlig over det. I dag var det -6 grader og glidelåsen i ullgenseren min frøs fast, men for en forfriskende opplevelse allikevel.

En annen ting! Jeg hørte verdens beste podcast i går. Deliciously Ella sin siste episode “5 Pillars of Health”. Denne sang til meg. Elsket elsket elsket den. Så mye bra informasjon og viktige opplysninger. Jeg visste det var en god grunn til at hodet treffer puta innen 22.00 hver kveld. Sjekk den ut!

Har også kjøpt mitt første kamera denne uken. Digg.

Mine helgetips til deg i dag er Meinklangs rødvin som både er biodynamisk og økologisk. Hummus chips fra Eatreal. Den finnes på helsekost. Freya sin 86% sjokolade. ØyePads. Works like Magic. Jeg kjøper mine på apoteket fra merket “patchology”.

Ønsker deg en nydelig helg!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.