Kjøkken før og etter

Hei fine og god mandag!

Håper dagen din er bra. I dag er det kun to uker til februar og jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg litt. Jeg kjenner en indre lengsel etter vår, varme og lysere tider. I dag tenkte jeg å dele noen før og etterbilder fra kjøkkenet vårt.

Vi startet oppussingen av stue og kjøkken i september og sakte men sikkert begynner ting å falle på plass. Det er alltid detaljene som tar lengst tid (lister, lamper og øvrig interiør). Vi skal også bytte ut det svarte vitrineskapet med et større kjøkkenmøbel. Men som sagt, det meste er på plass.

Vi ser for oss å bytte ut det svarte vitrineskapet med et bodbyn vitrineskap.

Her ser du stuen vår slik den så ut før. Nå står kjøkkenet på denne veggen.

Selve oppussingsprosjektet har tatt en del tid på grunn av omfattende arbeid. Utenom maling og sparkling har vi gjort alt selv med god hjelp fra familie. Lasse er også elektriker og har mange bekjente innen byggebransjen, noe som har gjort jobben litt enklere for oss. Vi valgte også å bytte om på hele planløsningen. Det vil si at kjøkkenet vårt i dag står i den gamle stuen, og tv stuen står i det gamle kjøkkenet. Jeg husker enda at jeg foreslo dette for Lasse i mars i fjor. “Nei Maria, det går ikke”. Husk å aldri ta nei for et svar og undersøk alle muligheter før du legger en visjon på hyllen!

Lampene er fra søstrene grenes. Gardinene er fra Kid interiør.
Her ser du hvilke knotter vi har brukt, blandebatteri, vask og benkeplate. Alt fra IKEA. Bilder lånt fra IKEA.

Hele veggen som er tapetsert skjuler prosjektets største jobb. Rør, ledninger og alt som må til for å lage kjøkken på et nytt sted i huset. Nye rør i vegg og gulv er lagt, og nytt sikringsskap måtte til. Ellers har vi gipset hele tv stuen og malt øvrige tak og vegger. Vi valgte å beholde det gamle panelet da det er av god kvalitet og for at det passer til husets stil.

På grunn av skader i den store benkeplaten får vi ny førstkommende fredag. Teppet er fra HM Home.

Kjøkkenet er fra IKEA og heter Bodbyn. Stolene er kjøpt på ellos.no

Ønsker deg en nydelig dag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.