Mine siste kjøp på helsekosten

Hei fine og god tirsdag!

Et par ganger i måneden titter jeg innom helsekosten her i Randaberg. Jeg elsker å støtte opp lokale butikker og passer på at ikke alt jeg kjøper er på store helsekostkjeder som for eksempel Life. Det jeg liker med lokale helsekostbutikker er at de ofte har varer man ikke finner på de større butikkene. Her kommer mine siste innkjøp!

Jeg passer alltid på å ta med meg en mørk sjokolade når jeg handler. Det er et av mine triks for å skape hverdagsmagi. Mørk sjokolade med en stor kopp te om kvelden gir meg så mye glede. I dag ble det en sjokolade med 80% kakaoinnhold. Desto høyere innhold av kakao desto mindre sukkerinnhold. Denne er fra merket “LOVECHOCK” og er i tillegg vegansk. Den innholder også bourbon vanilje og macapulver. Skikkelig hverdagsluksus.

Tahini bruker jeg når jeg skal lage blant annet hummus. Det er en tradisjonell ingrediens i svært mange retter fra Midtøsten. Et annet sted tahini gjør seg utmerket er i cookies. Jeg elsker å bruke tahini når jeg lager sjokoladecookies!

Helios sitt økologiske og naturlige tacokrydder bruker jeg hver eneste uke. I tillegg til å smake fantastisk godt er det nøye sammensatt av gode ingredienser. Krydderet inneholder ikke sukker og mindre salt enn vanlig posekrydder. Dette er et utrolig bra alternativ til den tradisjonelle Santa Maria posen.

Engevita yeast flakes er et bra alternativ til for eksempel revet ost. Det har et høyt fiber og proteininnhold og har en slags nøtteaktig smak. Jeg bruker denne i supper for mer fylde, som topping over middagsgryter eller som smakstilsetning over salaten. Den har også et bra innhold av B vitamin.

Jeg simpelthen elsker slike poser med snacks i! Perfekt porsjonpose til 1 person. Og du? Fargene her snakker til meg. Jeg er en slik kunde som kan kjøpe ting basert på emballasje. Det er så viktig med et fristende design! Denne posen inneholder 20 g med lettsaltet popcorn. De finnes også med karamellcoating.

Det siste jeg tok med meg var en pose med rørsukker. Økologisk, uraffinert og med en mild og rik smak. Dette er et greit alternativ til vanlig sukker, men det er fortsatt sukker fungerer på samme måten. Jeg elsker å bruke dette i bakst (boller, kaker osv).

Ønsker deg en fantastisk flott dag videre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.